ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI BEŞİKTAŞ’A SET VERMEDİ: 3-0

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, deplasmanda Beşiktaş Ayos’u set vermeyerek 3-0 yenerek kritik bir galibiyete imza attı.

Burhan Felek Vestel Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım adına da maç sayılarını en iyi şekilde kullanan Çukurova’nın Sultanları 30-28’lik skorla ilk seti kazandı. İkinci sette aynı mücadele ortaya kondu ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü 26-24’lük skorla durumu 2-0’a getirdi. Son sette ise yine bir mücadeleye sahne oldu. Büyük bir mücadele örneği gösteren Çukurova’nın Sultanları yine 26-24’lük skorla maçı da 3-0 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın süresi ise 34, 31 ve 31 (96 DK) oldu.

Çukurova Belediye ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün onursal başkanı Soner Çetin de galibiyetten dolayı Çukurova’nın Sultanları’nı kutlayarak şöyle dedi; “Sultanlar Ligi’ndeki gururumuz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız, deplasmanda Beşiktaş Ayos ile karşılaşmasından 3-0 galip ayrıldı. Takımımızı yürekten tebirk ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Öte yandan Turuncu-Lacivertliler ligin 11.haftasında kendi sahasında İstanbul temsilcisi THY’yi konuk edecek. Karşılaşma 2 Aralık Cumartesi günü ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor