ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Ankara’da konuk oludğu Karayolları’nı 3-2 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son vererek 2.galibiyetini aldı.

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle 13.sıraya kadar gerileyen Çukurova Sultanları’nda başantrenör değişikliğine gidildi. Vakıfbank maçından sonra takımın başına geçen Ataman Güneyligil ile çıktığı ilk maçında Karayolları’nı yenerek Adana’ya mutlu döndüler.  Avrupa hedefiyle sezona başlayan Çukurova Sultanları, ligin oynanan 7 haftasında bir galibiyet ve 6 mağlubiyet alarak taraftarlarını üzmüştü. Çukurova’nın Sultanları, TVF Ziraat Bankart Voleybol Salonu’nda karşılaştığı Karayolları maçının ilk setini 25-21, 2.seti de 25-21 kaybederek yine mi mağlup olacaklar derken, 3.seti 22-25 alarak durumu 2-1’e getirdi. 4.sette başa baş geçen bir mücadelenin ardından Çukurova’nın Sultanları da bu seti 22-25 kazanarak durumu 2-2’ye getirerek galibiyet umutlarını artırdı. Final setini de 15-11 alan Çukurova’nın Sultanları, bu skorla ligde 2.galibiyetini alarak taraftarlarını mutlu etti.

Çukurova’nın Sultanları Salı günü kendi saha ve seyircisi önünde PTT Spor Kulübü’nü konuk edecek. Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin de galibiyetten dolayı Çukurova’nın Sultanlarını kutlayarak, “Sultanlar Ligi’ndeki gururumuz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız, Karayolları ile deplasmandaki karşılaşmasında maçtan 3-2 galip ayrıldı. Takımımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor