ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI, HAZAL SELİN UYGUR’LA DEVAM EDİYOR

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde dış transferden sonra şimdi de iç transfer çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar dış transferde Fabris, Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Önal, Yasemin Yıldırım, Büşra Güneş, Ezgi Bektaş, Berin Yıldırım, Beren Yeşilırmak ve Berra Eren ile anlaşan Çukurova’nın Sultanları, iç transferde de smaçör Angela’dan sonra Hazal Selin Uygur’la da anlaştı.

Eczacıbaşı Spor kulübü’nde kariyerine başlayan 31 yaşındaki Hazal Selin Uygur, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nde kulübüyle bir yıl daha anlaştı. Hazal Selin, dah aönce Eczacıbaşı, Karşıyaka, Bakırköy Yeşilyurt, Çanakkale Belediye, Sarıyer, Nilüfer Belediye, Aydın BŞB, Galatasaray ve Kuzeyboru takımlarında forma giydi.

Hazal Selin Uygur, “Takımımla tekrar anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Burada mutlu bir sezon geçirdim. İyi, kötü günler geçirdim. 6 Şubat depremini burada yaşadım. İnsanların birbirlerine bağlılıklarını görünce çok duygulandım. Şimdi tekrar buradayım ve mücadeleme kaldığım yerden devam edeceğim. Kadromuza yeni isimler katıldı, onların da gelmesiyle güçlü bir kadro kurmuş olacağız ve geçen sezon kaçırdığımız play-off şansını bu yıl mutlaka yakalayıp, Adanalılara mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor