ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI İLK YARININ SON MAÇINI MAĞLUBİYETLE KAPATTI

Vodafone Sultanlar Ligi’nin 13.haftasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de izlediği karşılaşmada Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Son haftalarda kötü sonuçlar alan Çukurova’nın Sultanları, lider Fenerbahçe karşısında ilk ve ikinci setleri 19-25’lik skorlarla, 3.seti ise 17-25 kaybederek 3 -0 mağlup oldu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, aldığı bu yenilgiyle sezonu Avrupa hedefiyle tamamlama beklentisinden gittikçe uzaklaştı. Lig maçlarında sadece 3 galibiyeti olan Çukurova’nın Sultanları’nın mağlubiyetleri son maçla birlikte 10’a yükseldi. Çukurova Belediyespor, ilk maçında Muratpaşa Belediyesi Sigortashop’a 3-0, ikinci maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-1, üçüncü maçında Nilüfer Belediyespor’a 3-2, dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavi’ye 3-0, beşinci maçında Sarıyer Belediyesi’ne 3-2, altıncı maçında Kuzeyboru’ya 3-0, yedinci haftada Vakıfbank’a 3-0, sekizinci haftada Karayolları’nı 3-2, dokuzuncu haftada PTT’ye 3-1, onuncu haftada Beşiktaş Ayos’u 3-0 yenerken, 11 haftada THY 3-2, onikinci haftada ise Galatasaray’a 3-2 yenildiler. Çukurova’nın Sultanları son hafta maçında ise evinde ağırladığı lider Fenerbahçe karşısında da mağlup olmaktan kurtulamayınca 10 mağlubiyet,  3 galibiyetle ilk yarıyı kapatmış oldu.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin maçtan önce Fenerbahçe ve Milli Takım Kaptanı Eda Erdem ve diğer voleybolculara plaket verdi. Soner Çetin, “Çukurova’nın Sultanlarını Fenerbahçe ile oynadığı maç öncesi Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası olun 2024 Paris Olimpiyatları vizesi alarak gururumuz olan Milli Takım kaptanımız Eda Erdem ve diğer milli voleybolcularımıza plaket takdim ettik. Göğüsümüzü kabartan Atatürk’ün kadınlarının başarılarının devamını diliyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor