ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI SERİYE BAĞLADI

SALON: Başkent Voleybol

HAKEMLER: İlkunr Çakar, Erkan Yıldırım

İLKBANK: Melda, Sena, Aysun, Ecesu, Eylül, Tuğçe, Sinem (L), Selen (L)

ÇUKUROVA BELEDİYESİ SK: Alesia, Ceren Baysal, Selin, Lucia, Lazovic, Duygu, Alara (L), Pınar (L), Dilara, Şiir, Lena, Ceren Nur, Güldeniz

SETLER: 16-25, 13-25, 11-25

SÜRE: 60 dakika (24, 19, 17)

 

Voleybol Misli.Com Sultanlar Ligi’nin 21.haftasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, deplasmanda İlkbank’ı 3-0 gibi net skorla yenerek üçüncü maçından galibiyetle ayrılarak yoluna devam etti.

Adana’da oynanan ilk karşılaşmayı da kazanan Çukurova Belediyesi SK, Ankara’da oynanan karşılaşmayı da set vermeden kazanmasını bildi. Ard arda 3.galibiyetini alan Çukurova Belediyesi SK, 28 Mart Salı günü saat 17.00’de etleme maçında THY ile Adana ASKİ Spor Salonu’nda karşılaşacak. Ardından 1 Nisan Cumartesi günü yine Adana’da Fenerbahçe Opet takımını konuk edecek. Karşılaşmayı Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Soner Çetin de izledi. Soner Çetin, maç bittikten sonra takımı alkışlayarak kutladı. Baş Antrenör Mustafa Umut Uysal maç sonrası yaptığı açıklamada, “Deprem sonrası verilen aradan sonra çıktığımız üç karşılaşmayı da kazanmasını bildik. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimize ulaşmak için diğer maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Şimdi önümüzdeki Salı günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız THY maçı var. Onu da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Hafta sonu daha zorlu geçmesini beklediğim Fenerbahçe Opet karşılaşmasına çıkacağız. Bu iki maçtan da zararsız çıkarsak hedefimize biraz daha yaklaşmış olacağız” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor