Çulhaoğlu: Halkımız Millet İttifakı’na itibar etmiştir

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana Milletvekili Dt.M.Metanet Çulhaoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerini değerlendirdi. Çulhaoğlu, “Halkımız Millet İttifakı’na itibar etmiştir” dedi.

Metanet Çulhaoğlu, “Değerli Hemşerilerim, Cumhur İttifakını oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisini 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kullandığı illet, zillet, çukur, fetöcü, hain sözde hanımefendi gibi ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve aşağılamaya yönelik söylemlerinin aksine, Genel Başkanımız Sn Meral AKŞENER’İN yine yerel seçimler öncesi adaylarımıza, teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimizeGrup toplantı salonumuzdaki toplantıyı takip eden basın  mensupları önünde yaptığı konuşmadan alıntı yaparak sözlerime başlamak istiyorum.

Şöyle demiştir Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER

Bir cahil size laf attığında SELAM deyin geçin.

Hikmet ve güzel sözden vazgeçmeyin.

Kimsenin onuruna gururuna ve şerefine dokunacak söz etmeyin.

Seçimleri cenk havasında götürmeye çalışanlara itibar etmeyin.

Aman ha hangi kisve altında olursa olsun, hangi makamdan konuşursa konuşsun, bunların fitnelerine uyup, komşunuzla, arkadaşınızla, akrabanızla düşman olmayın.

Herkesin Ameli kendini bağlar. Siz herkesin yaptığını görüyor ve değerlendiriyorsunuz. Ama şunu iyi bilin ki;

İyi parti yalan söylemeyecek

İyi parti umut fakirin ekmeğidir diyerek boş vaatlerde bulunmayacak

İyi parti çalışacak ama çalmayacak ve çaldırmayacak

İyi parti şehirlere ihanet etmeyecek

Ranta rüşvete haram kazanca müsaade etmeyecek

Torpile kayırmaya ihale fesatçılığına geçit vermeyecek

İyi parti millet için çalışacak ve millete hesap verecek

İyi parti adil olacak, dürüst olacak, çalışkan olacak

Milletimize sözümüz budur.

Ne diyor Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri. Öl söz verme, öl sözünden dönme. yüce Allah bizi sözünden dönmeyenlerden, sözünde duranlardan etsin.

Seçimlerin bitmesi ve İstanbul Belediye Başkanının uzatmalı mazbatasını almasından sonra Sn. Cumhurbaşkanı “Şimdi kızgın demiri soğutma zamanı” demiştir.

Değerli Hemşerilerim;Kızgın demiri kim kızdırmıştır. Seçim propagandası zamanında her türlü kirli seçim dilini kullanan, ayrıştıran ve kutuplaştıran Cumhur ittifakımı?.

Yoksa birlik ve beraberlikten bahsedip, her türlü ayrımcılığa ve milletimizin fitne-fesat içine düşmeden bir seçim süreci geçirmesi için var gücü ile çalışan Millet ittifakımı?.

31 Mart Yerel Seçimleri şunu açık seçik göstermiştir ki; Ülkemiz içine düşürülen ekonomik kriz ve yokluklarla, hayat pahalılığı ve geçim sıkıntıları ile uğraşırken, bir-iki belediye başkanlığı fazla kazanma uğruna siyasetin kirli dilini kullananlarla olmamış,birleştirici, kendisini kucaklayıp sorunlarına derman olacağına inandığı kişilere oy vermişdemokrasinin en güzel örneğini vermiştir. Halkımız Kirli dille siyaset yapılamayacağını, bizden olanlar ve olmayanlar şeklindeki konuşmalara ve kendisini tehdit edenlerle değil, tamamen kendisinin sorunlarını dinleyen, çözüm önerileri sunan, yerelde yapılan ne kadar kötü ve kirli ilişkiler varsa şeffaf bir şekilde kendileri ile paylaşılacağını söyleyen İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisinin oluşturduğu Millet ittifakına itibar etmiştir.

Şimdi ise İYİ Parti olarak diyoruz ki; Yerel seçimler öncesi Türkiye Büyük Millet Meclisinde defalarca gündeme getirdiğimiz halkımızın enflasyon ve hayat pahalılığı altında ezildiği sorunlarının çözümüne yönelik sunduğumuz kanun teklifi ve önerilerimizi bir an önce çalışma takvimine alın, önceliğimiz bu olsun ki; Milletimiz daha fazla yokluk kuyruğu görmeden,  evine, çoluğuna çocuğuna bir lokma fazla ekmek götürebilsin diyor.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor