Çulhaoğlu: Polis teşkilatımızın her zaman yanında olacağız

ADANA (BÖLGE)-            İyi Parti Adana Milletvekili, İyi  Parti TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Dt.Mehmet Metanet Çulhaoğlu Polis haftası nedeni ile yayınladığı kutlama mesajı yayınladı.

Dt.Mehmet Metanet Çulhaoğlu, “Ülkemizdeki huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvencesi olan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yılı kutlu olsun. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet teşkilatımızın bütün birimleri, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için fedakarca kendi canlarını ortaya koymaktadırlar.

Kahraman Emniyet Güçlerinin, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz demeden çalıştıklarına hep beraber şahit olmaktayız.

174 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Kahraman Polis Teşkilatımız, vatandaşların korkmadan başvurabileceği, hak ve hukukunu rahatça arayabileceği, bir şefkat kapısı haline getirilmesi gerekliliği aşikardır..

İYİ Parti Milletvekilleri olarak, Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi, vatandaşlarımızın iş ve işlemlerinin biran önce bitirilmesi gibi, bu güzide Teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz. Bu iyileştirmelerin yapılmasının da özellikle takipçisi olacağız.

Teşkilat Mensupları için Türkiye Büyük Millet Meclisinde vermiş olduğumuz kanun teklifleri ile 3600 ek göstergelerinin bir an önce verilmesi için azami gayret gösteriyor, biran önce hayata geçirilmesini talep ediyoruz. Ben buradan bir kez daha görevleri başında şehit düşen kahraman Emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Büyük TÜRK milleti için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en içten duygularımla selamlıyorum” dedil.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor