CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADANA’DA

(HABER MERKEZİ)-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lezzet Festivali ve toplu açılış töreni ile partisinin genişletilmiş il danışma toplantısına katılmak üzere bugün Adana’ya geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 12.30’da Ceyhan ilçesinde temel atma ve Adana’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan, Merkez Park’ta Lezzet Festivali’nin açılışını yaptıktan sonra Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma toplantısına iştirak edecek, ardından üniversitenin hizmet binalarının açılışını yapacak. Akşam saat 19.00’da da Adana Müzesi’nde gençlerle buluşacak.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Adana’ya yakışır şekilde karşılayacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık 2,5 yıl aradan sonra Adana’ya geleceğini belirterek, “Bugün hasret bitecek. Adanalı hemşehrilerimiz sayın Cumhurbaşkanımızı hasretle, coşku içerisinde karşılayacak. Biz AK Parti Adana teşkilatları olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı Adana’mıza yakışır şekilde karşılayacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANIN ADANA PROGRAMI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana programı şöyle:

12.30 CEYHAN: Temel atma ve Adana’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılı ştöreni.

14.30 MERKEZ PARK: Lezzet Festivali açılış töreni

16.00: ÇÜ KONGRE MERKEZİ: AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

17.30: ÇÜ: Hizmet binalarının açılışı

19.00: Adana Müzesi gneçlerle buluşma.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor