‘DAİMA SAYGI’ TURNUVASI BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig takımlarımızdan Adana Vefaspor, Türkiye’nin en modern tesisleri arasında gösterilen sahalarında yeni sezon öncesi çok anlamlı bir o kadar da önemli bir turnuva düzenledi. ‘U12 Daima Saygı’ turnuvası 12 takımın katılımıyla start aldı, izleyenler futbola adeta doydu.

MİNİKLERDE FUTBOL ŞÖLENİ

Adana Vefaspor, Kanaryaspor, Güneşlispor, Baklalıspor, Yüreğirgücü, Kılıçlıspor, 5 Ocak Demirspor, Suluca Organize Sanayispor,Karataş Belediyespor, Aslan Spor, Havutlu Demirspor ve Adana Vefa 01’un gibi takımların 12 yaş grubundaki sporcuların katılımıyla start alan Daima Saygı turnuvasında ilk gününde futbol şöleni vardı. 20’şer dakikadan 2 devreli oynanan müsabakaları sporcu velileri de büyük ilgi ve heyecanla takip ettikleri görüldü.

ADANA’NIN EN MODERN SPOR TESİSİ

Adana’nın en modern spor tesisi olarak gösterilen, tesisin içinde 5 futbol sahası, 2 halı saha, kum sahası, fitness salonu, sporcuların kalacağı odalar, idari bina gibi imkanlara sahip Adana Vefaspor tesisleri muhteşem zeminiyle minik futbolcuların pas alışverişlerinde negatif bir tabloyla karşılaşmadı. Maçları izlemeyen gelen seyirciler hem çocukların gelişimlerini takip etti hem de Adana’nın 1 numaralı tesislerini görme imkanı buldu.

KAZANAN TAKIMLAR ÇOK SEVİNDİ

A ve B grubunda toplam 12 takımın yer aldığı organizasyonda ilk günkü maçlarda kazanan takımlar 5 Ocak Demirspor, Güneşlispor, Kanaryaspor, Karataş Belediyespor, Yüreğirgücü ve Adana Vefaspor takımları oldu. Bol gollü geçen bazı karşılaşmalarda atılan birbirinden güzel goller ise izleyenleri hayretler içinde bırakmaya yetti.  Müsabakalar bugün ve yarın oynanacak maçlarla devam edecek.

BAŞKAN KASKAT’DAN ÖNEMLİ PROJE

Adana amatör futbolun son dönemlerdeki en etkili isimlerin başında gelen Cengiz Kaskat, kulüpsel başarıları yakaladıktan sonra sezon öncesi gerçekleştirdiği projelerle de öne çıktı. Lig öncesi takımları organizasyon düzenleyerek hem kaynaşma hem de maç eksikliklerini gideren Kaskat, turnuvanın ilk gününde müsabakaların kusursuz olmasını sağladı. Gelen takımlar ise başkan Cengiz Kaskat’a teşekkürlerini iletti.

GENÇLERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Adana Vefaspor Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, “Tabi bizler için tesisleşme ve sportif başarılar kadar gençlerimize ne yaptığımız da çok önemli.. Yaptıklarımız ortada ama yapacağımız daha çok iş var. Daima Saygı turnuvasını düzenledik çünkü Adanalı gençlerimiz bunu hak ediyor. Onların gelişimlerine katkı sağlıyor maç eksiklerini kapatıyorsak ne mutlu bize.. Bu gibi turnuvaları ilerleyen dönemlerde de yapacağız hatta üzerine katmayı planlıyoruz” dedi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor