Dalya ekibinden gazetemize ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Cumhuriyet Halk Partisi Adana teşkilatı içerisinde kendilerine ‘Dalya Ekibi’ diye adlandırılan grup gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette gazetemiz yönetim kurulu üyesi İlker Uçak’a çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ali Şükrü Sarıgül, Mehmet Kıyıksan, Murgül Gül, Sezai Tan (Toprak Dede7, Cumali Olgunyemiş, Atilla Küçükşahin ve Raif Arslan ziyarette hazır bulundular.

Mehmet Kıyıksan, çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, “Dalya, CHP çatısı altında siyaset yapan bir ekiptir. Siyasetteki en önemli ve vazgeçilmez unsuru demokrasidir. Dalya birlik ve beraberliktir, tüm milleti eşit bir şekilde kucaklamaktadır. Adil, yalansız, kişisel çıkar gözetmeden temiz, dürüst siyaset yapmaktır. Siyasetçinin görevi hizmettir. Siyaset bir meslek dalı değildir, koltuğuna oturarak yapılmaz. Sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli halkın içinde olup, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretilmesinde aracılık yaparak halkın ve hakkın yanında olmaktır.

Dalya cinsiyet ayrımı yapmadan kadının siyasetin içinde var olmasıdır. Çünkü siyasette kadının var olması bir k adın sorunu değil, demokrasi sorunudur. Dalya doğru, gerçek, dürüst, hakkın hakkı için siyaset  yapmaktır” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor