DAYANIŞMAYI ENGELLEMEYİN

HDP Adana Milletvekili  Tülay Hatimoğulları depremzedelerle ilgili açıklama yaptı. Hatimoğulları, İçişleri Bakanı ve iktidar partisine “Sizler yurttaşı yalnız bıraktınız. Toplumsal dayanışma yurttaşla beraber devam ediyor. Bunu sakın engellemeye kalkmayın. Bir kez daha bir cinayetin altına imza atmayın” dedi.

ADANA (BÖLGE)-HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, depremzedeler ile ilgili açıklama yaptı. Tülay Hatimoğulları, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bir günde kendini iki kere göstererek 10 ili derinden etkileyen deprem sonrasında çoğu insan hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin yanı sıra çoğu insan da evsiz kaldı. Her şeyleri yıkılan evlerinin altında kalan depremzedelere birçok kişi, kurum ve kuruluş yardım eli uzattı.”

Toplumsal dayanışmanın var gücüyle depremzedelerle dayanışmaya devam ettiğinin altını çizen Hatimoğulları, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Depremzedelerin ihtiyaçları bitmiş değil. Lütfen yardımlarımızı desteklerimizi kesmeyelim. Burada her sabah upuzun kuyruklar oluşuyor. İnsanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Toplumsal dayanışma ağlarına müdahale etmek isteyen İçişleri Bakanı ve saray rejimine buradan sesleniyoruz. Sizler yurttaşı yalnız bıraktınız. Toplumsal dayanışma yurttaşla beraber devam ediyor. Bunu sakın engellemeye kalkmayın. Bir kez daha bir cinayetin altına imza atmayın.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor