‘Demirspor hayatımdan daha önemli’

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, Twitter’da bir taraftarın mesajına cevabında, “Demirspor hayatımdan daha önemli” dedi.

Tahir Toktok adlı Twitter kullanıcısının “Baba altyapida guzel degil muhteşem işler yaptin minnettariz.. Son transferler guzel Metin Korkmazdan sana fayda yok o adama yol ver gitsin.. Emin ol başarı gelecek.. Bi şekilde ve Türk futbol tarihinde İlhan Cavcav etkisi yaratacaksin..” tweetine başkan, “İşine bak Metin Korkmaz kadar taş düşsün kafana. Ben burda olduğum sürece bir yere gitmez. Allah yüzbin kez razı olsun Metin korkmaz” şeklinde cevap verdi. Başkanın bu cevabından sonra aynı taraftar, “Ee canin sagolsun baskanim sikinti yok agzindan cikan her söz bizim için baştaci.. Ancak 20 yildir bizim hayatimin merkez noktasi ADS.. Ondan onemli bise yok ondan bu tespitler.. Senin hayatinda 20 yildir en onemli bisey olsa ona zarar gelsin istemezsin.” tweetini attı. Başkan Murat Sancak, “Şu anda Adana Demirspor hayatımdan daha önemli. Daha anlamıdyasn o da senin anlamamazlığın” şeklinde cevap vererek konuşmayı sonlandırdı.

‘TRANSFER BİTTİ’

Bu arada Başkan Murat Sancak, bir  taraftarın “Başkanım transferi kapattık mı? Yoksa bombalar devam edecek mi?” sorusuna, “Bitti’ şeklinde cevap verdi. Dev arası transfer döneminde Muhammed Şengezer (Kiralık), Vedat Karakuş, Hasan Kılıç, Erkan Zengin, Mehmet Akyüz, Dibba ve Kone (Kiralık)’yi kadrosuna katan Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak transferin bittiğini belirtti. 

DÜDÜK TONUSLUOĞLU’NDA

Öte yandan, Mavi-Lacivertliler 18.hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Balıkesirspor-Adana Demirspor maçını yönetcek hakemleri açıkladı. Buna göre, Balıkesirspor-Adana Demirspor maçını Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Muhammet Yumak yapacak. Tonusoğlu Mavi-Lacivertli takımın daha önce 1 maçını yönetirken, bu maçta Adana Demirspor mağlubiyetle ayrıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor