DEMİRSPOR HEDEFTEN UZAKLAŞIYOR

Süper Lig’e yükselmek için deneyimli ve pahalı transferler yapan Demirspor yeni statda Altay’a 2-2 yenilerek hedeften uzaklaşma sinyalleri verdi ve taraftarlarını üzdü.

UEFA standartlarında 4 yıl gecikmeli tamamlanan ve halen adı belirlenmeyen yeni stadın resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferansla gerçekleştirdi.

2 saat kadar soğuk havada gerçekleştirilen törende Adanaspor AŞ Başkanı Bayram Akgül ile Adana Demirspor Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na kulüplerinin forma ve atkısını armağan ettiler.

Stadın açılışın kurdelesini AK Parit Sözcüsü Ömer Çelik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Vali Süleyman Elban, milletvekilleri ile Byüükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve diğer yetkililer kestiler. Annesi yoğun bakımda olduğu için Demirspor Başkanı Murat Sancak açılışa katılamadı.

Demirspor-Altay maçına gelince…

Mavi-Lacivertli futbolcular süper lige çıkacak futbolu oynamadıkları gibi bunun için yeterli çabası göstermiyorlar.

Karşılaşmanın hemen başlarında üst üste Altay’ın golcüsü oyuncusu Marco Paixao 2 gol atarak Mavi-Lacivertliler’in demorojile olmasını sağladı.

Sezon başından bu yana üst üste 3 maç kazanamayan bir türlü ideal kadrosunu bulamayan Demirsporlu futbolcular kazanmak için yeterli çabayı göstermediler.

Bunlar yetmiyor gibi önce kulüp bulması istenen sonra takımda kalan Mehmet Akyüz’ün konsantre olmadan kaçırdığı penaltı adeta takımı sabote eder bir davranış olarak değerlendirildi. Bu nedenle ikinci yarıda oyuna girmesine rağmen adeta ceza verir gibi oyundan alındı…

Akyüz daha önce de penaltı kaçırmıştı. Mavi-Lacivertli ekibin tek golünü Semih Güler attı..

Büyük umutlarla transfer edilen Ezeh ve diğer forvet oyuncuları gol yollarında beceriksiz davranarak tepki topladılar…

Altay yenilgisinin ardından Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar istifa etti..

Demirspor’da olumsuz gelişmeler hedeften sapmalara neden oldu.

Başkan Murat Sancak’ın acilen çok radikal karar alması bekleniyor.

Adanaspor, deplasmanda zaman zaman iyi mücadele ederek son 3 maçını kazanan Altınordu ile 1-1 berabere kaldı.

Altınordu’nun tek golünü Enis Destan atarken, Turuncu-Beayzlı ekibin tek golünü Ozegoviç attı.

Adanaspor hafta sonunda 10 haftadır yenilmeyen lider Giresunspor’la karşılaşacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor