Demirspor hırs küpü

Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağı Gazişehir Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Adana Demirspor, Gazişehir FK maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetimde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalarla sona erdi. Basına ve taraftara açık antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmanda yeni transfer Oleksandr Gladky’de takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

‘CAMİAMIZI ÜZDÜK, TELAFİ EDECEĞİZ’

Mavi-Lacivertli ekipte, geçen hafta Denizlispor karşısında alınan 5-1’lik farklı yenilgisinin üzüntülerini üzerlerinden attıkları tek düşüncelerinin bu hafta kendi sahalarında Gazişehir karşısında galip gelmek için mücadele edeceklerini belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, Denizlispor mağlubiyeti ile herkesi üzdüklerini ifade ederek, “Başkanımız Murat Sancak’ı ve camiamızı üzdüğümüzü biliyoruz. Büyük fedakarlık yaparak her zaman bizlerin yanında olan başkanımız ve taraftarlarımıza söz veriyoruz ki bu durumu telafi etmek için var gücümüzle başarı için çalışacağız” dedi.

‘MAĞLUBİYET BİZE YAKIŞMADI’

Takım Kaptanı Kurtuluş Yurt ise Gazişehir FK karşısında ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Denizlispor karşısında aldığımız mağlubiyet bize yakışmadı. Geride kalan maçlarda Adana Demirspor’un gücünü herkese göstermemiz lazım. Şu an bizim için en önemli karşılaşma, cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gazişehir FK  maçı. Elimizden gelen tüm çabayı sahaya yansıtarak maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor