DEMİRSPOR’DAN LİDERE ÇELME, İTİBARLI FUTBOL, DEĞERLİ GALİBİYET

Adana Demrispor, sahasında aylardır liderliğini sürdüren Giresunspor’u 3-0 yenerek Süper Lig yolunda değerli galibiyet aldı.

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden, Fatih Terim’in de cenazesine katıldığı ailece Mavi-Lacivertli renklere aşık olan milli yüzücü ve sutopucu İlhan Demirdal için saygı duruşu gerçekleşitrildi.

Karşılaşmada kazanmaya koşullanan Demirsporlu futbolcular sahada basmadık yer bırakmadılar, ayağa pas yaptılar, ters top oynadılar, yardımlaştılar ve savunma güvenliğini ön planda tutarak rakip kalede gol aradılar.

Mavi-Lacivertli ekibin, süratli, kıvrak, rahat adam geçen Ezeh, 11.dakikada 3 savunma oyuncusunu geçerek kendinin ve takımının ilk golünü attı.

Ezeh, bu kez taşıdığı topu rahat pozisyondaki Sinan’a çıkardı. Topa bekletmeden vuran Sinan takımının ikinci golüne kavuşturdu.

Günün kahramanı Ezeh, ceza sahasında düşürüldü. Penaltıyı kullanan Hasan Kılıç skoru 3-0 yaptı.

Aylardır liderliğini koruyan Giresunsporlu tüm futbolcular farklı yenilgi sonrasında oyundan düştüler ve demoralize oldular. Kaliteli yabancılara sahip olan Çotanaklar ikinci yarıda cılız ataklarla gol aradılar.

Gününde olan Muhammet sakatlanmasına rağmen golcü oyuncu İbrahim Belde başta olmak üzere Nalepa, Uzodimma ve Serginho’nun şutlarını rahat savuşturdu. Mavi-Lacivertli ekip, ilk yarıda attığı gollerle yetindi. Kaldıki averajın önemi ileride kendini hissettirecek.

Demirspor’da daha sonradan oyuna giren İsmail, Yunus, Emircan, hatta Volkan Şen de beklenen oyunu sergileyemediler. Ayrıca rahat ve gereksiz kart gören Sinan, Kaptan Gökhan ile oyuna girdiği anda sarı kart gören İsmail’in dikkati çekilmelidir.

Göreve geldiğinden bu yana her hafta üstüne koyarak yenilgi yüzü görmeyen ve öğrncisi Hakan Keles’i alt eden Samet Aybaba’nın da hakkını teslim etmek gerekir.

Dileğimiz kalan Tuzla, Balıkesir ve Menemenspor maçlarının kazanılması ve 26 yıllık özleminin giderilmesidir. Bu hava ve moralle Mavi-Lacivertli ekip bunu başaracaktır.

BAYRAK VE FLAMALARI HAZIRLAYIN…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor