DEMİRSPOR’UN AVRUPA’YA HAZIR OLMADIĞINI EN DOĞRU MONTELLA ÖZETLEDİ

Süper ligin 36. haftasinda Adana Demirspor sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 yenilerek Avrupa kupalarına katılma şansını tamamen kaybederek sezon başından bu yana küsmeyerek tribünde yerlerini alan taraftarını kahretti.

Son haftalarda kazanmayı unutan ve beklenmeyen yenilgiler için gerekli önlemi almayan Mavi-Lacivertli ekipte moraller bozuk.

Demirspor’a geldiği günden bu yana bilgi ve deneyiminin yani sıra sakin yapısı ve şova kaçmayan davranışlarıyla beğeni toplayan İtalyan Montella Avrupa kupalarına kalamayışları ve düşüşü şu sözlerle açıkladı.

‘Hayli üzgünüm. Güzel bir sezon geçiriyordum. 4 haftada her şeyi berbat ettik. Yenildiğimiz maçlarda bile bizlere desteğini esirgemeyen taraftarlar adına da üzgünüm.. Demek ki Avrupa’ya gitmeye hazır değilz.’

Maça gelince Demirspor kötü başladı.Üstune üstlük 20 dakikada Tayyip Talha’nın ters vuruşla kendi kalesine gol atması takımın motivasyonunu bozdu.

  1. dakikada Belhanda güzel bir golle durumu eşitledi. Oyuna sonradan giren Emre Akbaba takımın ikinci golünü atarak 3 puan kazanılmasını sağladı.

Demirspor ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 yendiği Alanyaspor’a bu kez boyun eğdi.

3 büyükler dahil süper ligde tüm takımların korkulu rüyası olan ve diz çökturen Mavi-Lacivertli ekibe son haftalarda ne oldu?

Baskan Murat Sancak’ın sezon başındaki ilk 10 hedefi tuttu. Kaçan balık büyük olur. Yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden baslamak gerekir….

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor