Derbide gol sesi çıkmadı: 0-0

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Erkan Özdamar (**), Mehmet Yıldırım (**), Mehmet Kapluhan (**)

ADANA DEMİRSPOR: Zubas (**), Chedjou (**), Okan (**) (Dk.73 Süleyman ), Tarık Çamdal (**), Rassoul (**), Traore (**) (Dk.63 Gökhan İnler ), Hasan (*), (Dk.72 Lanzafame ), Kerim (**), Sinan (Dk.46 Sinan ), Emircan (**) (Dk.673 Sedat ), Pa Dibba (**), Mehmet Akyüz (**)

ADANASPOR: Goran (**),Furkan (**), Donkor (**), Evren (**), Canberk (**), Uğurcan (**), Tevfik (**), Celil (**) Dk.76 Umut ), Roni (*) (Dk.68 Ergin Keleş ), Ryan (*) (Dk.46 Ömer ), Ozegovic (**) (Dk.85 Eren ?)

SARI KARTLAR: Hasan, Anıl, Traore, Emircan, Tarık, Sinan, Sedat,Mehmet (Adana Demirspor), Canberk, Ozegoviç, Uğurcan (Adanaspor)

Adana Demirspor-Adanaspor derbisinde her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmedi ve başladığı gibi 0-0 sona erdi. Puanların paylaşıldığı derbide Adana Demirspor puanını 8’e çıkartırken, Adanaspor ise 6’ya çıkardı.

Hafta içerisinde yaptığı transferlerle hedefinin bir kez daha Süper Lig olduğunu gösteren Adana Demirspor, tranfserlerinin çoğunu dünkü maçta sahaya sürdü. Chedjou ile Emircan ilk onbirde başlarken, Gökhan İnler ise ikinci yarıda oyuna girdi. Adanaspor’da ise hafta içerisinde uzun bir aradan sonra tekrar yuvasına dönen Ergin Keleş de ikinci yarıda oyuna girerek gol yollarında başarılı olmaya çalıştı.

Gökhan İnler’in oyuna girmesiyle biraz daha derli toplu ataklar geliştiren Adana Demirspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Maçın en net pozisyonu uzatma dakikalarında Adana Demirspor’dan geldi. Ceza alanı içerisine ortalanan topa çok iyi vuran Lanzafame’nin vuruşunu aynı güzellikte Adanaspor kalecisi Goran Karaciç kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada ortasahada kazandığı topla atağa kalkan Adana Demirspor’da Traore ceza sahası yayı üzerinden sert bir şut gönderdi. Kaleci Goran topu kornere çeldi.
16. dakikada Adanaspor’da orta sahada topu alan Tevfik, ceza sahası dışına kadar topu sürdü ve şut çekti. Meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta çıktı.
25. dakikada Adanaspor’da Ozegovic, sol kanattan Ryan’ın yaptığı ortaya düzgün bir kafa vuruşu yaptı ancak top kaleci Zubas’ın ellerinde kaldı.

İkinci yarıya Mavi-Lacivertli ekip daha atak ve istekli başladı. Gökhan İnler’in takımı yönlendirmesiyle ileride hücum zenginliği yaşadılar. Ama sonuca ulaşamadılar.
46. dakikada Adana Demirsporda Pa Dibba ceza sahası dışında aldığı topu yaklaşık 10 metre sürerek şut çekti ancak top kaleci Goran’da kaldı.
80. dakikada Adana Demirsporda sağ kanattan orta açan Sinan, topu ceza sahası içerisindeki Pa Dibba’ya gönderdi. Topu alan Pa Dibba, vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

Bu dakikadan sonra her iki ekibin mücadelesi sonucu değiştirmeye yetmedi ve  maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi.(HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor