DERBİNİN YANKILARI SÜRÜYOR

Tarihi 5 Ocak Stadı’ndaki sahada olaysız geçen Adana derbisi, maç sonrası yönetim ve taraftarlar camiasında gerginliğe büründü. 2-2 berabere sonuçlanan maçtan önce Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar’ın yaptığı olay motivasyon konuşması dikkatleri üzerine çekmişti.

Bayraktar, soyunma odasında futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, “Arkadaşlar az sonra oynayacağınız karşılaşma sıradan bir 3 puan karşılaşması değildir. Ligdeki yerimizi belirleyecek bir maç değildir. Bu maç, şehrin ayrıcalıklı, şımarık ve zengin çocukları ile mahallenin gururlu gencinin maçıdır. 90 dakika sonunda hangisi olduğunuza siz karar vereceksiniz. Şimdi sahaya çıkın maçı para mı oynuyor, yürek mi oynuyor gösterin” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar’a soyunma odasında futbolculara hitaben yaptığı konuşmaya sert tepki gösterdi. Sancak, “Kendi kişisel reklamını yapma çabana Adana Demirspor’u malzeme etmeye kalkışma. Kameralar önünde kullandığın kelimeleri sana aynen iade ediyoruz. Özer dile” çağrısında bulundu.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, teknik direktörüne sahip çıkarak, “Hocamızın dediği gibi sahada para mı oynuyor yürek mi oyunoyr sorusunun cevabını yüreğimiz ile verdik. Bayraktar, Adanaspor ailesinin kıymetli bir ferdidir” cevabını verdi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor