Deveci Spor Süper Amatör Kümede

Adana Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Adana Devecilerinin takımı Deveci Spor sezon hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarını bitiren Deveci Spor yeni sezonda Süper klasman grubuna yükselmeyi hedefliyor. Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak her yıl bir üst lige çıktılarını belirten İncesoy bu sezonda güzel bir netice elde etmek için mücadele edeceklerini kaydetti.

Adana Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Adana Devecilerin temsilcisi Deveci Spor yeni sezonda iddialı bir kadro kurdu. Süper Amatör Lig Klasman Grubuna yükselmeyi hedefleyen Deveciler hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Zöhre yönetiminde sürdürüyor.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını ifade eden, Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy, “Transfer çalışmalarını tamamladık ve çok önemli futbolcuları kadromuza kattık. Sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giderek sezona hazırlandık. Artık söz teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımız dadır. Taraftarımızın desteğiyle onların bize vereceği güçle inşallah sezon sonu başarılı bir oyun sergileyerek takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve inşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız. “dedi.

Takımın teknik direktörü Mustafa Zöhre ise, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Takımımız Süper Amatörde mücadele ediyor.  Rabbim sakatlık vermesin oyuncularımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. Centilmen ve güzel bir yıl olsun. Kavgaların değil güzel futbolun ön plana çıktığı bir sezon olsun. Tüm teknik direktörlere de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu’da, “Tüm amatör takımlara başarılar diliyorum. Kazasız ve belasız güzel bir sezon geçirelim. Takımımız yeni bir yapılanmaya gitti. Yeni bir oluşum içindeyiz. Hedefi olan bir takım kuruldu. Bundan sonraki süreçte antrenmanlarımızı devam ettirip ligi güzel bir yerde noktalamayı hedefliyoruz. “ şeklinde konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor