Dijital Ticaret Fuarı açıldı

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, Türkiye’nin ilk bölgesel ‘Dijital Ticaret Fuarı’nın internet ortamında açıldığını söyledi. Kavak, fuarla 14 sektörden 122 şirketin ürün ve hizmetlerini sanal ortamda dünyanın dört bir yanına tanıtma imkânı bulduğunu kaydetti.

(HABER MERKEZİ)-Korona salgını dolayısıyla iptal edilen birçok fuar ilgiyi sanal fuarcılığa yöneltti. MÜSİAD Türkiye’nin ilk bölgesel dijital fuarın açılışını yaptı. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın online görüntülü bağlanarak açılış konuşması yaptığı dijital fuar iş dünyasından yoğun ilgi gördü.

www.musiadbolgeselticaretfuari.com adresinden ücretsiz olarak ziyaret edilebilen fuarın 10 Temmuz’a kadar online olarak açık kalacağını belirten MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Burhan Kavak, “Covid-19 iş yapış biçimlerimizi değiştirdi. Şu an fuarcılıkta dünyanın en etkin fuarları bile yapılamıyor. Ama şirketlerin dünya ticareti çerçevesinde tanıtım çabası da devam ediyor. İçerisinde Adana’mızın da bulunduğu ağırlıklı olarak Akdeniz Bölgesi şirketlerinin yer aldığı ilk dijital fuarımızın açılışı yapıldı. Şu an tıpkı fiziki olarak gerçekleştirilen fuarlarımız gibi sanal ortamda şirketlerimizin stantları gezilebiliyor, ürünleri incelenebiliyor, firma hakkında her türlü bilgi alınabiliyor. Stantta online ortamda hazır bulunan firma yetkilisiyle görüşme yapılabiliyor. Yeni dönemde dijital fuarcılığın daha da gelişeceğine inanıyorum. Bu hem sağlık hem etkin tanıtım hem de fuar için harcanan yüksek maliyetlerin düşmesi bakımından çok yararlı olacak. İş insanlarımızın Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen MÜSİAD 1’inci Bölgesel Dijital Fuarı’nı ziyaret etmelerini öneriyorum” dedi.

Dijital fuarın ilgi görmeye devam ettiği sürece sanal altyapısının daha da gelişeceğine dikkat çeken Kavak, bu yıl 18-21 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek MÜSİAD EXPO Fuarı’nın da eşzamanlı olarak hem fiziki hem sanal ortamda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor