DOĞAN ÇELİKTEN: İTTİFAKIN VERECEĞİ HER GÖREVE HAZIRIM

(HABER MERKEZİ)-Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayları sahalara çıkmaya başladı. Henüz ittifak görüşmeleri başlamamışken Adana’nın bilboardları, yol kavşakları, köşe başları aday adaylarının pankartları ile çevrilmeye başladı.

Seyhan ilçesinin sevilen ailesinden Adana Büyükşehir Belediyesinin bürokratı, Milli Sporcu, Milli Takım Antrenörü, Şair ve başarılı bir yazar olan Doğan Çelikten’in ismi uzun zamandır Seyhan Belediyesi için kulislerde konuşulurken Doğan Çelikten sessizliğini bozdu.

Çelikten: “Kazanmaya kesin gözüyle baktığımız Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi maalesef yanlış adayın politik baskı ve dayatmaları sonucu yanlış strateji ile kaybettik. Farklı bir isimle farklı bir başarı elde edeceğimizi hepimiz biliyorduk, politik baskılar ve dayatmalar bizi başarısızlığa götürdü.

Bu başarısızlığın ana nedeni AKP+MHP ittifakına karşı oluşturulan ittifakın kendi içerisinde demokratik davranmayarak güçlü olan partinin ittifakın stratejisinde karar vermekte dayatıcı ve bağlayıcı olmasıdır.

Bu ülkenin aydınlık geleceğine inan pek çok Seyhanlı teveccüh göstererek, liyakatımdan ve özgeçmişimden ötürü beni Seyhan Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Doğa ve Sosyal Bilimlerin her dalında hezimete uğrayan ülkemizde insan onuruna yakışan bir hayat için AKP ve MHP’nin yaklaşan yerel seçimlerde mağlup edilmesinin elzem olduğunu biliyoruz. Benim ve benim gibi düşünenlerin amacı bireysel değil, toplumsal gelişimdir.

AKP ve MHP’ye karşı oluşturulacak olan ittifak beni Seyhan Belediye Başkanı olarak görmek isterse bu görevi boynuma borç bilirim layıkı veçhile yerine getirir, ittifaka Seyhan tarihinin en büyük oyunu aldırırım.

Fakat AKP ve MHP’ye karşı oluşturulacak ittifak başka bir arkadaşımızı aday gösterirse kendim adaymışım gibi çalışmaya hazırım” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor