DOST ACI SÖYLER AKİF BEY!

Bizim gazetecilik dönemimizde Ali Sepici, Erdoğan Özlüşen, Eğe Bagatur, Selahattin Çolak, Aytaç Durak vardı. Bizim dönemimizde Seyhan Belediyesi’nde Yalçın Akyol, Yüreğir Belediyesi’nde Sabahattin Eşberk vardı.

İnanın bu dönemlerde yaptığımız eleştiriler karşısında hiç birbirimize bugünkü gibi art niyetli bakmazlardı.

Biz de insanız hata yapabiliriz. Ama unutmayın siz de insansınız hata yapabilirsiniz Akif bey. Önemli olan hata yapanların hatasını anlamak ve o hatadan dönmektir. Sizi eleştirenleri düşman sayarsanız, o yazılanların haklı veya haksız olduğuna bakmaksızın DÜŞMAN ilan ederseniz, siz duygularınızın ve çevrenizin esiri olursunuz.

Oysa güzel olanı, yorumun ya da haberin doğru olup olmadığını araştırmak ve kamuoyunu yazılı, ya da sözlü olarak aydınlatmaktır.

İsteriz ki Seyhan Belediye Başkanı sayın Akif Akay da böyle olsun. İsteriz ki, aleyhte yazılanların doğru veya yanlışını yazılı ya da sözlü olarak kamuoyuna açıklasın, arkadan konuşmasın.

Önceki akşam  Hukukçular Derneği’nden çıkarken Seyhan Belediyesi’nde yetkili  görevde olan tanıdık biri ile karşılaştık… Haber ve yazıları yakından takip ettiğini  haklı olduğumuzu söyledi. Uzun süre ayakta sohbet ettik..

  Özet olarak şunu söyledi;

  “Akif amca çok iyi insan. Ama hiç tanıyamıyorum artık. Sanki sembolik bir Belediye Başkanı olmuş. Damadı Erkan Şenyurt ile Selçuk Özkök belediyeyi yönetiyor.. Sanki seçimle gelen, halka karşı sorumlu olan onlar.. İkisi karar veriyor ve uygulanıyor.. İrade Akif amcada değil, bu ikisinde..Selçuk Özkök Başkan yardımcısıydı yaş haddinden dolayı ayrıldı.. Şimdi İmar İnşaatın yönetim kurulu başkanı.. Ama yine Başkan yardımcısı gibi .. Ödemeler kendisinin talimatı olmadan yapılmıyor.. Başkan Yardımcılığı resmen yok, fiilen var… Yerine getirilen kişinin varlığı ile yokluğu bir.. Her konuda söz sahibi Selçuk Özkök..

   Bir de damada bakalım. Her tarafı asker doldurdu. Tamam onlar da bu vatanın evladı. Ama yıllarca orduda görev yapmış emekliye ayrılmış insanlar. Peki CHP’ye omuz vermiş seçim kazandırmış insanlar veya  boş gezen evlatları yok mu? Neden onlar işsiz dolaşıyor da, damadın arkadaşları köşe başlarında oturuyor. Hangi emekleri, hangi birikimleri karşılığında?”

  Detaylı bir konuşmanın özetini sunduk..

  Dost acı söyler Akif bey!..

  Biliyoruz doğru söyleyenin 9 köyden kovulduğunu da. Ama kafanızı yastığa koyarken bir düşünün bu uyarılar sizi rahatsız etse de düşünün Akif bey. KENDİNİZİ HAKLI GÖREBİLİYOR, HUZUR İÇİNDE UYUYABİLİYOR MUSUNUZ?

  Hatayı kabul etmek erdemliktir, hata ile inatlaşmak sadece size değil, CHP’ye ve CHP’lilere de zarar verir.

BÖYLE BİR HAKINIZ OLMASA GEREK AKİF BEY!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor