DOSTLUK KAZANDI: 2-2

Yeni sezon hazırlıklarını Roma’da sürdüren Adana Demirspor, hazırlık karşılaşmasında karşılaştığı Napoli ile 2-2 berabere kaldı. Gol düellosu şeklinde geçen mücadelenin son bölümüne 1-1 eşitlikle girilirkne, Adana Demirspor 87.dakikada öne geçse de Napoli bu gole 90+4.dakikada yanıt verdi ve mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Adana Demirspor’un gollerini Balotelli ve Yusuf Sarı penaltıdan atarken, Napoli’nin gollerini ise Hirving Lozano ve İsmail Çokçalış (KK) attı. İlk yarısı golsüz ve zevksiz geçen karşılaşmanın ikinci yarısı tam bir gol düellosuna dönüştü. Zevkli ve çekişmeli geçen ikinci yarıda oyuna sonradan giren Balotelli yine takımın lideri olduğunu gösterdi. Oyuna girdikten sonra hem ileride hem de defansa kadar gelerek top kapan ve top taşıyan Balotelli’nin Adana Demirspor için ne kadar önemli olduğu görüldü. İlk penaltıyı kullanan Balotelli, ikinci penaltıyı kendi yaptırmasına rağmen penaltıyı Yusuf Sarı’nın kullanmasını istemesi takımdaki ağırlığını ortaya koydu.

İlk yarıya Ertaç, Svensson, Samet, Tayyip, Rodriguez, Ndiaye, Gökhan, Belhanda, Akintola, Onyekuru, Britt onbiriyle çıkan Adana Demirspor’da ikinci yarıda Yusuf Sarı, Balotelli, Rakitskyi, Semih, Berk Yıldız, İsmail, Arda, Manev, Abdurrahim oyuna dahil oldular.  Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezondaki ilk maçını 7 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te deplasmanda Giresunspor ile oynayacak. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor