DOSTLUK MAÇI DOSTÇA BİTTİ: 2-2

Adana Demirspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya’da kampa giren iki takım Mardan Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Adana Demirspor, Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Jovan Manev, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Benjamin Stambouli, David Akintola, Henry Onyekuru, Emre Akbaba ve Fredrik Gulbrandsen kadrosuyla maça başladı. Maçın ikinci yarısında İsmail Çokçalış, Gökhan İnler, Erhun Öztürk, Birkir Bjarnasson, Younes Belhanda, Abdurrahim Dursun, Mahamadou Ba ve Berk Yıldız forma giydi.

Mücadelenin 13. dakikasında mavi-lacivertli ekip, Gulbrandsen’in kaydettiği şık golle 1-0 öne geçti. Devam eden bölümde iki takım da pozisyonlar bulurken skoru değiştirecek golü atamadı ve devre arasına Adana Demirspor‘un üstünlüğüyle girildi.

İkinci devreye hızlı giren Galatasaray, Yusuf Demir’in 50. dakikada ceza sahası yayı içinden attığı golle skora denge getirdi. Onyekuru ile net fırsatlardan yararlanamayan Adana Demirspor, 60. dakikada Gulbrandsen’in golüyle bir kez daha öne geçti. Maçın 75. dakikasında yine Yusuf ile golü bulan Galatasaray, skorda tekrar eşitlik sağladı. İki takımın bu sezon Süper Lig’de yaptığı maç ta 0-0 berabere bitmişti.

Bu arada Süper Lig 15-18 hafta programı açıklandı. Buna göre Adana Demirspor 15.haftada kendi saha ve seyircisi önünde 25 Aralık Pazar günü saat 13.30’da VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacak. 16.haftada 29 Aralık Perşembe günü saat 20.00’da deplasmanda Beşiktaş’la oynayacak. 17.haftada 5 Ocak 2023 Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde saat 20.00’da İstanbulspor’la oynadıktan sonra 18.haftada 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 17.00’de deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.  (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor