Dr.Büyüköztürk, ‘Kapı kapı dolaşacağız’

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Dr.Birol Büyüköztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Basın Danısmanı Cihan İşisağ ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında gazetemiz yönetim kurulu üyesi İlker Uçak’a bilgi verdi.

Yerel gazetelerin her zaman yanlarında yer alacaklarının müjedisini veren Dr.Birol Büyüköztürk, “Kurucular Kurulu Üyesi olduğum İYİ Parti’nin Adana’da daha başarılı olması için iyi bir ekip kuracağız. 7’şer kişi ile 70 kişilik ekip kurarak kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla birebir görüşüp sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayacağız” dedi.

Dr.Büyüköztürk, “Kentin sorunlarını tespit edecek, siyasi parti olarak bu sorunların çözümüne kafa yoracak, halk ile iletişimini asla koparmayacak bir yönetimi Adana’ya tesis edeceğiz. Katılımcı, hizmet sunan, kafa yoran bir yönetim anlayışı ile İYİ Parti’yi ve sayın Meral Akşener hanımı ülkenin her ferdine birebir anlatarak İYİ Parti iktidarını tesis etmek istiyoruz” diye konuştu.

İl Başkan Adayı Dr.Birol Büyüköztürk, “Adana’da İYİ Parti iyi bir ivme kazandı. Bu beğeni ve sevgiyi daha da üst noktalara taşımak gerekiyor. Ben demeyen biz diyen, idealist, geleceğin politikacısı olarak gençleri vitrine çıkarmayı hedefliyoruz. Meral hanımı tüm Adanalılara birebir tanıtacağız. İYİ Parti’nin iktidarında nelerin ülkeye hizmet olarak geleceğini kapı kapı dolaşarak her Adanalıya izah edeceğzi. Biliyoruz işimiz zor ve biz zoru başarmaya talibiz. Bunun için de çok çalışacağız. Her kesimden arkadaşlarımla görüşerek Adana’ya ait sorunların çözüm önerilerini ve partiyi ileriye taşımanın gayretine girdim. Allah bizleri başarılı kılacak ise il başkanlığı görevini bizlere nasip etsin.”

Dr.Birol Büyüköztürk, “İYİ Partimizi daha yukarılara taşıyacak olan liderimiz sayın Meral Akşener’in çalışmalarına dün olduğu gibi yarınlarda da katkı sunmak için çıktığım bu yolda, bana güvenen, benimle beraber yol yürümek isteyen bütün gönül dostlarıma şimdiden teşekkür ederim… Elbirliği, gönülbirliği ile bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çıktığımız yolun önce ülkemize sonra da Adana’mıza hayırlara vesile olması diliyorum. Siyaset; gönül alma, kendini gösterme ve niye bizi tercih etmeleri gerektiği konusunda ikna etme ile netice alınan bir alandır. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde birincisi insanlara dokunuşu gerçekleştireceğiz. İknicisi sosyal medyada etkin olarak İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Parti rüzgarını estireceğiz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor