DUMLUPINAR: OSMANLI’YA ODAKLANDIK

Adana Demirspor, sahasında konuk edeceği Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Tam kadro çalışıyoruz, Osmanlı’ya odaklandık” dedi.

Adana Demirspor, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen ve 19 Haziran’da yeniden başlaması kararlaştırılan TFF 1.Lig’in 29.haftasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Tesislerde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yüzlerin güldüğü görüldü.

ZORLU 90 DAKİKA

Teknik Direktör Dumlupınar, artık lig maratonu için koşmaya başladıklarını belirterek, “Uzun bir aradan sonra yeniden bu heyecanı yaşamak güzel. Takımda morallerin yerinde olduğunu belirtmek isterim. Tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Şimdi önümüzde Osmanlı ile oynayacağımız zorlu bir 90 dakika var. Kazanmak istiyoruz” dedi.

HAZIRLIK MAÇI YAPTILAR

Mavi-Lacivertliler, hazırlıklarını 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda kendi kadrosundan oluşturduğu takımlarla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Takım kadrolarının maç içinde karşılıklı olarak değişiklik gösterdiği karşılaşmayı teknik heyetde izleyerek değerlendirmeler yaptı. 6 golün kaydedildiği karşılaşmada ağları havalandıran futbolcular, Dibba (3), Mehmet Akyüz, Sinan Kurt ve Hasan Kılıç oldu. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor