Dumlupınar: Tek hedefimiz Süper Lig

Adana Demirspor’un teknik direktörü Cünyet Dumlupınar, Mavi-Lacivertli ekibin Bolu kampında yaptığı açıklamada, “Lige bomba gibi girmek istiyoruz. Tek hedefimiz var; birinci olarak Süper Lig’e çıkmak” dedi.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların güzel geçtiğini söyledi. Bolu’daki hazırlıkların iki etap halinde gerçekleşeceğini belirten Dumlupınar, “Ligin başlama tarihine kadar hazır olup, lige bomba gibi girmek istiyoruz. Tek hedefimiz var; birinci olarak Süper Lig’e çıkmak.” dedi.

Dumlupınar, takım olarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecini hiçbir sorun yaşamadan geçirdiklerini dile getirerek, “Önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Sonuçta pandemi şu an var olan bir şey ve bununla yaşamayı öğrendik. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bütün çalışmalarımız, ligin ilk günü yüzde 100 hazır olacağımız şekilde devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Hazırlık maçları ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Dumlupınar, “Hazırlık maçı programı şu an net belli değil. Bütün takımlardan federasyon tarafından Kovid-19 testi isteniyor. Bunları organize edip birkaç gün içinde maç programımızı netleştireceğiz. Hem aramıza katılacak hem de aramızdan ayrılacak oyuncular olacak. Bu futbolun doğasında var. Şu an için eksiksiz çalışıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra istasyonlarda ısınma hareketleri yaptı ve dar alan ve kondisyon çalışmalarıyla idmanı tamamladılar.

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, sözleşmesi biten kaleci Kurtuluş Yurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon çalışmalarına Bolu’da devam eden kampta yer alan 30 yaşınrdaki Kurtuluş Yurt 3 sezondur Mavi-Lacivertli formayı giyiyor. 2017-18 sezonu öncesinde Amedspor’dan transfer edilen Kurtuluş 3 sezonda 47 maçta görev aldı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor