Durak: Birlikte güzel günler göreceğiz

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Seyhan Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayı işadamı M.Sertaç Durak, “Şehrimizde eksikliği olan her konuda çaba göstererek düzeltecegiz”dedi.
M.Sertaç Durak, Seyhan’ın ve kentin en büyük ihtiyacının yol, iş istihdamı, okul, park, yeşil alan ve sosyal donatılar oldugunu, insanların daha rahat yaşaması, dinlenmesi ve hayata daha sağlıklı bağlanması için gerekli düzenlemelerin mutlaka yapılacağını belirterek, “Gerek Büyükşehir Başkan adayımız Zeydan Karalar, gerekse Seyhan Başkan adayımız Akif Kemal Akay’ın ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte Adanalı halkımıza daha yaşanabilir bir kent oluşturma gayreti içerisinde olacağız.”

Belediye gelirlerinin sadece kent halkına hizmette kullanılacağını belirten M.Sertaç Durak, “İsraftan kaçınılacak, bir çok hizmet belediye çalışanlarınca yapılacak. Yaptığımız ihaleler halka açık şeffaf olacaktır, hayali, temeli olmayan ve halka fayda getirmeyen hiç bir projenin uygulanmasına izin vermeyecek. Milletimizin parasının emanetcisi olarak doğru işlerde kullanacak, her projeyi araştıracak, analiz edecek ve faydalıysa uygulamasını elbirligi ile yapacağız. Belediyecilik konusunda tecrübeli, uzman olan bürokratlarla da çalışarak zaman kaybetmeden kaybedilen 9 Yılın telâfisini en kısa sürede yapacaklarını, milletimizin teveccühü ve kararlı oylarıyla “Mart’ın Sonu Bahar” olacak, Adana İyi olacaktır”dedi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor