DURAK’TAN KALDIRIM İŞGALİNE BÜYÜK TEPKİ

– Adana Büyükşehir Belediyesi’nin efsane başkanlarından Aytaç Durak, Adana’nın bir çok yerinde kaldırım işgalleri yapıldığını, işgalcilerin önce Hüseyin Sözlü’nün, şimdi de Zeydan Karala’ın akrabaları olduğunu söylediklerini belirtti.

– Durak, geçmişte Hüseyin Sözlü bir haftalık belediye başkanı iken, kaldırım işgali yapan birini uyardığında onun da “Hüseyin Sözlü benim akrabam. Burayı bana o verdi” dediğini, o nedenle 5 yıl boyunca kendisini hiç aramadığını söyledi.  Aytaç Durak, bugün de aynı durumla karşı karşıya kaldığını belirterek Zeydan Karalar’a BÖLGE arıcılığıyla mesaj gönderdi.

– Durak, mesajında “Benim büromun önünde kaldırım işgal edilmiş.. Yetkiliyi çağırdım. Sarı saçlı bir bayandı. Kendisinin Zeydan Karalar’ın akrabası olduğunu söyledi. Görüntüdeki fotoğraflara bakıldığında rezalet anlaşılır. Benim bildiğim Zeydan Karalar, kaldırım işgallerine göz yummaz. Bu işgali kaldırmakla ilk sınavını başarıyla vereceğine inanıyorum” dedi.

BÖLGE (ÖZEL)- Adana’nın efsane Belediye Başkanlarından Aytaç Durak, bürosunun önünde toplumun gözünün önünde kaldırım işgali yapıldığını, başarılı hizmetler vereceğine inandığı Zeydan Karalar’ın bunlara göz yummayacağını belirtti.

Konuyla ilgili BÖLGE’ye açıklamada bulunan Durak, “Hüseyin Sözlü, göreve geldikten bir hafta sonra yine böyle bir kaldırım işgal edilirken gördüm. İşgal eden kişiyle görüştüğümde ‘Hüseyin Sözlü benim akrabam.Burayı kendisi bana verdi’ dedi. Bu sözün üzerine Hüseyin Sözlü’yü 5 yıl boyunca hiç aramadım” dedi.

ŞİMDİ BENİM BÜROMUN ÖNÜNDE İŞGAL VAR

Aytaç Durak, aynı durumun Baraj Yolu’ndaki kendi bürosunun önünde bulunan kaldırımın işgal edildiğini de belirterek şöyle dedi;

 “Kaldırım resmen işgal edilmiş.. İşin başında kimin olduğunu sordum. Sarı saçlı bir bayan geldi. Bu kaldırımı işgal edemeyeceklerini, hem kentin estetiğini bozduğunu, hem de yayaların geçemeyeceğini söyledim. Kendisi de bana Zeydan Karalar’ın akrabası olduğunu, bunun bilgisi dahilinde yapıldığını, mimar olduğunu söyledi. Şimdi aynı durum benim büromun yanında.. Zeydan Başkan’ın derhal müdahale edeceğini düşünüyorum. Hüseyin Sözlü’de gördüğüm hayal kırıklığını kendisinde de görmemek için aramadım. Ama biliyor ve inanıyorum ki, Zeydan Karalar kaldırım işgallerine babasının oğlu da olsa göz yummayacaktır. Yanılmayacağımı umuyorum.”

Aytaç Durak, kaldırım işgaliyle ilgili görüntleri de BÖLGE’ye kanıt olarak gönderirken, “Ben Adana’nın görüntüsünü bozanlarla hep mücadele ettim, müsamaha etmedim. Zeydan Karalar’ın da benim gibi düşündüğünden eminim.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor