DÜZENLENEN TÖRENLE AVUKATLIĞA ADIM ATTILAR

(HABER MERKEZİ)-Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 8 kişi Adana Barosu’nda düzenlenen törenle avukatlığa ilk adımı attılar.

Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Yaren Şükran Cıkcık, Cansel Dinçer, Nisan Aksoy, Ataberk Hatipoğulları, Mehmet Karun, Melike Kadıoğlu, Gökhan Canbolat ve Haldun Avaroğlu için Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda ruhsat töreni düzenlendi.

Törene Baro Başkanı Av. Volkan Böke, Genel Sekreter Av. Hasan Soylu, Sayman Av. Zülal Elmalı Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Muammer Yılancıoğlu, Av. Doğhan Doğan, Av. Mehmet Gökberk, Av. Maide İncesoy Sıpkı, Av. Özgür Barış Telli, avukatlar, aileler ile misafirler katıldı.

Ruhsat töreninde konuşan Başkan Av. Volkan Böke, “Aramıza katılarak bizlere güç verecek olan genç meslektaşlarımıza, onları bugünlere getiren ailelerine ve stajyer avukatlarımıza stajyer dönemlerinde emek veren meslektaşlarıma teşekkür ederim.” diyerek konuşmasına başladı.

  1. Dönemin ilk toplu ruhsat töreni olduğunu belirten Başkan Av. Böke, “Bu tören bizim de ilk toplu ruhsat törenimiz. Sözlerime, dün Ankara’da yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. Gündemin her gün değiştiği bir dönem içerisindeyiz. Bu tür dönemler, milli birlik olarak hareket etme bilincinin değerini bir kez daha hatırlatıyor.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor