Düziçi’nde 2 katlı kargir ev ve arsası icradan satılık

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Düziçi İcra Dairesi tarafından Osmaniye Düziçi’nde 2 katlı kargir ev ve arsanın ½ hissesi icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Osmaniye İl, Düziçi İlçe, 778 Ada, 88 Parsel, YEŞİLOVA Mahalle/Köy, Osmaniye ili Düziçi İlçesi Yeşilova mahallesi koçlar caddesi 778 ada 88 parsel sayılı borçlu adına kayıtlı taşınmazın satışına karar verilmiştir. Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Yeşilova Mahallesi, Koçlar Caddesi, 778 ada, 88 parsel, İki Katlı Kargir Ev ve Arsası vasıflı 2.215,13 m² yüz ölçüme sahip taşınmazdır. Geometrik olarak amorf, topoğrafik olarak düz formdadır. Yerinde dışarıdan yapılan incelemede parsel üzerinde zemin katı: 163 m², 1.normal katı: 180 m², 2.normal katı 120 m2 kullanım alanına sahip olmak üzere toplam ~463 m² alanlı betonarme bina mevcuttur. Taşınmaz içerisinde inceleme yapılamamıştır. Osmaniye İli, Düziçi İlçesi, Yeşilova Mahallesi, Koçlar Caddesi, 778 ada, 88 parsel, İki Katlı Kargir Ev ve Arsası vasıflı taşınmaz ile ilgili olarak; 1/2 hissesi borçlu adına kayıtlı olan taşınmazın değeri 605076 TL olarak hesaplanmıştır.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1004924/emlak-konut-osmaniye-duzicinde-2-katli-kargir-ev-ve-arsasinin-1-2-hissesi-icradan-satiliktir-icradan-satiliktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor