EA Kaleci Akademisi yetiştirmeye devam ediyor

Geniş vizyonu ve yetiştirdiği kalecileri Türk futboluna kazandırmasıyla tanınan kaleci antrenörü Ersin Aydınalp, antrenmanlarına sabahın erken saatlerinde devam ederek yeni yetenekleri keşfetmek için kolları sıvadı.

HEDEF PROFESYONEL LİGLERE OYUNCU KAZANDIRMAK

Son yıllarda Futsal A Milli takımında da başarılı şekilde görev yapan kaleci antrenörü Ersin Aydınalp, bir yandan da uzun yıllardır başında olduğu EA Kaleci Akademisinde de çalışmalarını hummalı şekilde devam ediyor. Geçmiş yıllarda profesyonel liglerde oynamış kalecilerin temel eğitimini veren Ersin Aydınalp, ufak yaş grubundaki isimlere de temel eğitimler vererek onların gelişiminde etkin rol üstleniyor.

ERSİN AYDINALP: ALTTAN YETENEKLİ İSİMLER YETİŞİYOR

Geçmişte olduğu gibi bugünde altyapılarında yetenekli isimlerin olduğunu belirten Milli antrenör Ersin Aydınalp,” Onların gelişmesi için haftanın 5 günü idman yapıyoruz. Çok ümitli olduğum isimler var. Onların hem mental hem de psikolojik olarak hazırlıyoruz. EA Kaleci Akademisi olarak disiplin bizim için her şeyden önemlidir. Yeni sezonda da profesyonel ve amatör takımlarımıza oyuncu kazandıracağız” diye konuştu

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor