Ece İpekbayrak, avukatlık mesleğine ilk adımını attı

Adana Barosu’nda stajını tamamlayıp, ‘avukatlık ruhsatı’ alan isimlerden Ece İpekbayrak, düzenlenen törende önce ‘avukatlık yemini’ni etti; sonra da ruhsatını alıp cüppesini giyerek mesleğe ilk adımını attı. Mutluluğunu ailesi, yakınları ve arkadaşlarıyla paylaşan Ece İpekbayrak, katılımcılara da tek tek teşekkür etti.

 

(HABER MERKEZİ)-Adana’da savunmaya taze kan. Stajını başarıyla tamamlayıp, ‘avukatlık ruhsatı’ almaya hak kazanan isimlerden biri olan Ece İpekbayrak, düzenlenen törenle önce ‘avukatlık yemini’ni etti; sonra da ruhsatını aldı.

ÖZEL BİR TÖREN DÜZENLENDİ

Adana Barosu gücüne güç katıyor. Staj dönemini tamamlayan avukat adayları, ardı ardına düzenlenen törenle ruhsatlarını alıp, mesleğe ilk adımını atıyor. Bu isimlerden biri de Ece İpekbayrak oldu. Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Timur Ortatepe’nin de yeğeni olan Ece İpekbayrak için Adana Barosu Başkanlık Makamı’nda özel bir tören düzenlendi. Törene yoğun ilgi gösterildi.

DAHA DA GÜÇLENİYORUZ

Duygu dolu anların da yaşandığı ruhsat törenine; Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Elçi de katıldı. Ece İpekbayrak’a ruhsatını Adana Barosu Başkanvekili Miyesser Eraslan Önenli verdi. Burada konuşan Önenli, “Ece, başarılı bir staj döneminin ardından, bugün ruhsat almaya hak kazandı. Kendisine yeni hayatında başarı diliyorum. Aramıza katılan her yeni üyeyle birlikte daha da güçleniyoruz” dedi.

‘SAVUNMA HAKKI’ VURGUSU

Önce ‘Avukatlık Yemini’ni eden, ardından da ruhsatını alan Ece İpekbayrak da; “Bu anlamlı günümde beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Dayım Timur Ortatepe ile aynı mesleği paylaşmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bu süreçte bana çok büyük destek verdiği için de ayrıca teşekkür ediyorum. Savunma hakkının kutsallığına inanan bir avukat olarak, meslekte başarılı olacağıma da inanıyorum” yorumunu yaptı.

ANAYASA KİTAPÇIKLI PASTA

Adana Barosu rozetini, dayısı Timur Ortatepe’nin taktığı Ece İpekbayrak için arkadaşlarının özel olarak hazırlattığı pasta da dikkat çekti. İpekbayrak’ın, kırmızı Anayasa kitapçığının üzerinde simgelendiği pastanın üzerinde de; ‘Avukatlık mesleğine hoş geldin Ece’ ifadesi yer aldı. Mutluluğunu ailesi, yakınları ve arkadaşlarıyla paylaşan Ece İpekbayrak, katılımcılara da tek tek teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor