EczacıPOS, Mastercard PSM Awards 2024’te Altın Ödül kazandı
Finansal teknoloji sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan Mastercard PSM Awards, bu yıl “Gelecek Burada” temasıyla 7. kez düzenlendi. Kolaysoft Teknoloji ve Pavo iş birliğiyle hayata geçirilen EczacıPOS Projesi, “Ekosistem Geliştiren İş Birlikleri” kategorisinde Altın Ödül kazandı. Eczacılara özel olarak geliştirilen EczacıPOS, sağlık sektöründeki dijital dönüşüme önemli katkılar sağlıyor. İstanbul Levent’teki İş Kuleleri Oditoryumu’nda gerçekleştirilen törende, finans, teknoloji ve sigorta sektörlerinden toplam 449 proje değerlendirildi ve 60 proje Altın, Gümüş ve Bronz ödüllere layık görüldü.
EczacıPOS ile eczacıların iş akışı kolaylaşıyor
Törende, Pavo Finansal Teknolojileri Kurumsal Satış ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Özden Bektaş, Altın Ödülü teslim aldı. Özden Bektaş, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“2020 yılı, hepimize sağlık olmadan hiçbir şeyin anlamı olmadığını gösterdi. Sağlık sektöründe özellikle eczacılarımız, canlarını tehlikeye atarak özveriyle hizmet verdiler. Biz de onların iş akışlarını kolaylaştırmak için Kolaysoft ile birlikte geliştirdiğimiz EczacıPOS Projesi’ni hayata geçirdik. Bu ödülü, sektörün saygın jürisinin oylarıyla almak bizim için çok kıymetliydi. Emeği geçen Kolaysoft Teknoloji’ye, takım arkadaşlarımıza, Aktifbank ve Pavo’ya teşekkür ederiz.”
Kolaysoft’tan teşekkür mesajı
Altın Ödül’ün kazanılmasının ardından bir açıklama yapan Kolaysoft Teknoloji EczacıPOS Direktörü Derya Gökkaya, şunları kaydetti:
“Bu önemli başarıda emeği geçen Kolaysoft Ailesi’nin değerli çalışanlarına, iş ortağımız Pavo’ya, projeye katkı sağlayarak desteklerini esirgemeyen eczane otomasyon yazılımlarına ve güvenleriyle EczacıPOS’u tercih eden tüm eczacılarımıza teşekkür ederiz.”
Mastercard PSM Awards Hakkında:
Mastercard’ın isim sponsorluğunda düzenlenen PSM Awards, finansal teknoloji sektöründeki yenilikçi projeleri ödüllendirirken, aynı zamanda toplumsal fayda sağlayan projelere destek oluyor. Organizasyondan elde edilen gelirle, 2025 yılında üniversiteli genç kadınlara yönelik kodlama sınıflarının desteklenmesi hedefleniyor. (BÜLTEN)