EducationUSA bölge ofisi Adana’da

(HABER MERKEZİ)-Amerika’daki 4 bin üniversitede eğitim görmek isteyen öğrencilere ücretsiz danışmanlık verecek olan ABD dışişleri Bakanlığı’na bağlı EducationUSA ofisi İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Adana’da açıldı

Açılışta konuşan ABD Adana Konsolosluğu Kültür ve Basın Ataşesi  Karla A. Daniels, 170 ülkede 400’den fazla EducationUSA merkezi olduğunu ifade ederek, “Adana merkezimiz bölgemizde Amerika’da yüksek öğrenim görmek isteyen tüm öğrencilerimize eşit ve ücretsiz şekilde okul araştırması yapma, okullara başvuru süreci ve farklı kurumların verdiği burslar gibi konularda doğru, güncel ve tarafsız eğitim danışmanlığı hizmeti verecektir” dedi.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

EducationUSA Adana Koordinatörü Tuba Bada ise, “Öğrenciler ABD’de eğitimle ilgili aklınıza gelebilecek en güncel, en tarafsız ve en doğru bilgileri bizden alabilecek. Çok büyük ayrıcalık ve şans” ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM

Merkezin Sunar Nuri Çomu İş merkezindeki açılışına Adana Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Gelecek Koleji, Tarsus Amerikan Lisesi, Adana Koleji, Bahçeşehir Koleji, Gündoğdu Koleji ve Başkent okullarından öğrenci, öğretmen ile yöneticiler, Çukurova Üniversitesi ve Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden öğretim üyeleri ile eğitime yön veren çok sayıda eğitimci katıldı. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor