Eğlence ve heyecanın adresi; Lunapark

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-Adana’da Seyhan Nehri kenarında görsel manzarasının yanı sıra birbirinden eğlenceli ve heyecan yaratan oyun aletleriyle; Menderes Lunapark Tesisleri bayram hazırlıklarını tamamladı.

Kentimizin en önemli ve neredeyse tek eğlence merkezi konumunda bulunan MENDERES LUNAPARK TESİSLERİ, engelli ve yaşlılara yönelik etkinliklerle de farklılık yaratıyor.

Kentin kavurucu sıcaklarından kaçıp, günün stresinden uzaklaşmak isteyenlerin akın ettiği tesisler görsel zenginlik de sunuyor.

Menderes Lunapark Tesisleri’nde yer alan son teknoloji ile donanmış eğlence aletleri; Adanalıların güzel ve unutulmaz anlar geçirmeleri için hazır hale getirildi.

7’den 77’ye her yaştan insanı kendine çeken, ağız dolusu kahkaha atmalarını sağlayan, güzel ve unutulmaz anlar yaşamalarına şahitlik eden MENDERES LUNAPARK TESİSLERİ’nin işletmecisi İsa Önük; birbirinden eğlenceli aktivitelerle Adanalılar’a hizmet vermekten mutlu olduklarını ifade etti.

Her yaşa hitap ettiklerini söyleyen Önük; çocukları eğlendirirken öğretmek ve hayata daha güzel bakabilmelerini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kent insanına hizmet etmeye çalıştıklarını, tesislerde bir çok yenilik yaptıklarını, güleryüzlü ve deneyimli personelle Lunapark’a gelen her kesimden insana yardımcı olmaya gayret ettiklerini dile getiren MENDERES LUNAPARK TESİSLERİ İŞLETMECİSİ İsa Önük, “Tesislerimize sadece çocukları değil, her yaştan insanımızı ve engelli kardeşlerimizi de bekliyoruz. Geçmişten günümüze taşıdığımız anılarımızı yeniden canlandırmak için tesislerimizdeki oyun aletleri sizleri bekliyor. Çarpışan otolar, Atlıkarınca, Dönmedolap, Balerin, Tren gibi oyun aletlerimiz tamamen elden geçirildi. Gerekli bakımları yapıldı. Son teknoloji ile donatıldı. Görsellik açısından da pırıl pırıl hale getirildi. Seyhan Nehri’nin kenarında serin bir havada Adanalılar’ın akın ettiği tek ve en önemli eğlence merkezi konumunda olan tesislerimiz; güvenli ve ucuz eğlence için de her yaştan Adanalıya hizmete hazır. Yeni oyun aletlerimizle çocuklarımızın hoşça vakit geçirmelerine yardımcı olurken, sosyal aktivitelerle de eğlenmelerini sağlıyoruz.

Bu vesileyle tüm Adanalılar’ın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor