EMİRCAN İLE İNLER ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor, Alanyaspor’dan Emircan Altıntaş’ı kadrosuna kattı. Mavi-Lacivertli ekip orta sahaya Alanyaspor’dan Emircan Altıntaş’ı transfer etti. Uzun zamandır bu transferi gerçekleştirmeyi planlayan Mavi-Lacivertli takım sonunda bu transferi gerçekleştirdi. Orta sahada 10 numara pozisyonunda ve sağkanatta oynayan Emircan çalışkanlığı ve hareketli oyunu ile dikkatleri çekiyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Çok Adana Demirspor taraftarları, değerli oyuncu Emircan Altıntaş ile 1 yıllık kiralık,Süper Lig’e çıktığımızda satın alma opsiyonlu anlaştık. Alanyaspor Başkanı Hasan abime ve menejeri Cenk’e teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÖKHAN İNLER’LE ANLAŞILDI

Bu arada yaptığı transferlerle yaz transferi dönemine damga vuran Adana Demirspor, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Takımda eksik bölgelere transfer yapan Mavi-Lacivertliler’in son olarak Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Gökhan İnler tranfserinde mutlu sona ulaştığı ve 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.. Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler, Zürih, Udinese, Napoli, Leicester, Beşiktaş veBaşakşehir formaları giyen 36 yaşındaki önlibero oyuncusu geçen sezon 4’ü ilk 11’de olmak üzere 12 maçta forma giydi.

DERBİYE ÖZEL HATIRA BİLET

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak olan Adana derbisine özel ‘Hatıra Bilet’ satışı başladı. Adana Demirspor Store üzerinden satışı yapılacak olan biletin fiyatı 10 TL olarak açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Büyük Adana Demirspor Taraftarına #DerbideAdanaDemirspor “HATIRA BİLETİ” tüm satış noktalarımızda 10 TL’ye temin edebilirsiniz. Biletlerimiz siz değerli Demirspor taraftarı için pandemiden dolayı maça gidemeyip takıma destek amaçlı hazırlanmıştır” ifadelerine yer verildi. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor