EMİRCAN, YETENEĞİYLE HAYRAN BARIKIYOR

Adı Emircan Aksu.. 16 yaşında Kanaryaspor forması altında bu sezon gösterdiği performansla yıldızı parladı. Adam eskitme özelliği ile Adana’nın bu alanda en iyi ismi olan Emircan, profesyonel takımlarında ilgi odağı oldu.

İZLYENLERİ BÜYÜLÜYOR

Adana’nın alt yaş gruplarında top koşturan bir isim var ki yıldız gibi parlıyor.. Kanaryaspor’un 16 yaşındaki kanat oyuncusu Emircan Aksu, etkili asistlerinin yanı sıra oyundaki sürekliği ve çabukluğuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bu sezon 15 gol pası veren, takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayan Aksu, Türkiye Şampiyonası 2.turda da performansıyla yine öne çıkmayı başardı.

BÜYÜKSURAL: BÜYÜK BİR YIL OLABİLİR

Kanaryaspor Teknik Direktörü Tolga Büyüksural’dan Emircan Aksu’ya büyük övgü… ‘Yakın gelecekte önemli takımlarda önemli sorumluluklar üstlenebilir’ diyen Büyüksural, “Akademi liglerde çok rahat oynayabilecek özelliklere sahip.. Çünkü bu liglerde olan Fenerbahçe, Antalyaspor ve Kayserispor’a karşı hazırlık maçlarında göstermiş olduğu performansla bizlere bunu kanıtladı. Yolu çok açık” dedi.

EMİRCAN’IN TALİPLİLERİ ARTIYOR

Emircan Aksu’nun parlak sezon geçirmesiyle taliplileri de artıyor. Kulübe gelen resmi tekliflerin olduğu belirtilirken Türkiye Şampiyonasında ki performansıyla da bu sayının artması bekleniliyor. Yeteneğiyle Adana amatör futbolunun en önemli isimlerinden biri olmayı başaran Emircan Aksu, karakteri ve güzel duruşuyla da ön plana çıkmayı başardı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor