EMİRHAN FUTBOLLA YATIP KALKIYOR

Torosspor minik takımında kaleci hariç her mevkide başarıyla oynayan takımın adeta maskotu durumunda ki sevimli oyuncusu Emirhan Öz, futbolla yatıp, futbolla kalkıyor.

Küçük yaş grubu çocuklara sürekli olarak “Büyüyünce ne olacaksın? Hedefin nedir? Doktor mu, mühendis mi, avukat mı olmayı düşünüyorsun?” diye sorarlar. Torossporlu Emirhan Öz, diğer yaşıtlarından farklı yanıt veriyor. “Büyüyünce iyi bir futbolcu olacağım” diyerek futbol sevgisini gösteriyor.

Derslerinde de başarılı olan Emirhan Öz, ders saatlerinin dışında evde Türkiye ve Avrupa Kupası maçlarını izleyerek ünlü futbolcuları kendine model alıyor. Ayrıca, babasının karne hediyesi olarak aldığı birkaç topa gözü gibi bakıyor, hatta yatağa bile topla girdiği anlatılıyor.

YÜRÜR: “FUTBOL AŞIĞI EMİRHAN ARKADAŞLARINA ROL MODEL OLUYOR”

Torosspor Altyapı Sorumlusu Mustafa Yürür, öğrencisi Emirhan Öz’ün futbolu çok sevdiğini, öğrenmeye açık, meraklı, heyecanlı, hepsinden önce ekip, takım arkadaşlarıyla ilişkileri, davranışlarının çok doğru bulduğunu ve model olduğunu belirterek, ailesine teşekkür etti,

Yürür, öğrencilerine sadece futbol öğretmediğini, bunun yanı sıra, sağlık, beslenme, uykunun önemi, büyüklere saygı gibi konularda da öğütler verdiğini ifade etti.

Alilerin maçlara gelerek çocuklarına destek vermelerinden duyduğu memnuniyeti anlatan Yürür, başarıda aile, kulüp, okul ilişkilerinin önemine değindi. (HABER: ALİ AKILLI)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor