“EMRAH KOZAY SEYHAN ADAYI OLMASIN”

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bulut, Karalar ve Tanburoğlu dün Genel Başkan Özgür Özel ile Ankara’da  özel bir görüşme yaptılar.  Görüşmede Bulut, Karalar ve Tanburoğlu’nun Anakent’ten sonra Seyhan’a da Arap kökenli birinin aday gösterilmesinin seçmenin tepkisine yol açacağını öne sürdükleri ve bir başka aday önerdikleri öne sürüldü.

 

(HABER MERKEZİ)-31 Mart yerel seçimleri yaklaşılırken CHP’de hareketli saatler yaşanıyor ve dün CHP Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı  Burhanettin Bulut, Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu Genel Başkan Özgür Özel ile Adana’da adaylar ile ilgili özel bir görüşme yaptılar. Görüşmede  “Emrah Kozay’ın Seyhan’dan Belediye Başkan adayı gösterilmemesi” talebinde bulundukları öne sürüldü.

Bir süre görüşülen ziyarette, Adana’da açıklanmayan Seyhan, Çukurova ve Yüreğir belediye başkan adaylarının masaya yatırıldığı ve Genel Başkan Özel’e bu konuda bilgi verdikleri ifade edildi. Gözler, bundan sonra yapılacak ilk Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi’ne çevrildi. Büyük ihtimalle ilk parti meclisinde Seyhan, Çukurova Yüreğir belediye başkan adaylarının açıklanmasının beklendiği belirtilirken, Genel Başkan’la yapılan üçlü görüşmenin Adana’da CHP tabanının büyük tepki gösterdiği belirtildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor