Emre Gönlüşen Spor Kompleksi gün sayıyor

Seyhan İlçesi, Dev Bir Spor Kompleksi’ne kavuşuyor.  Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay geçtiğimiz hafta sonu’nda hazırlıklarında son aşamaya gelinen Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’ne giderek tesislerin son durumunu yakından görerek kontrollerde bulundu. Akay, “ Çok amaçlı spor tesisimiz bitme aşamasında. Kısa zaman zarfı içerisinde açılışıımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Adanalı Spor Spikeri Emre Gönlüşen’in adını verdikleri spor kompleksi’nin bitme aşamasında olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Tesisleşmeye çok büyük bir önem vermekteyiz. Spor tesisleri, gençlerimizin gelecekte iyi bir birey olmaları hususunda çok büyük bir önem taşımakta. Bazı önemli sporntif tesisleri de Adanamıza kazandırma düşüncemiz var. Bu konudaki, çalışmalarımız  titiz bir şekilde devam etmekte” dedi.

TESİSDE YOK YOK

Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yaptığı kontroller sonrasında bazı eksikliklerin hızlı bir şekilde tamamlanması yönünde talimatlar veren Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Spor tesisimizde yok yok. Çok amaçlı spor salonu içerisinde,  Basketbol,Voleybol, Hentbol ve Futbol faaliyetleri düzenlenebilir. Açık alan da ise, 1 adet futbol sahası, 1 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 2 adet bocce sahası bulunmakta. Gençlerimiz değişik branşlardan faydalanabilecekler. Emre Gönlüşen Spor Kompleksimiz şimdiden, Adanamıza,  Seyhanımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor