Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu; İddialar gerçeği yansıtmamaktadır

TFF 2. lig ekiplerinden İnegölspor’da  futbol hayatını sürdüren kaleciler Adanalı Emre Selen ile Sercan Çobanoğlu,  “Şike yaptıkları” iddiasıyla kulüple karşılıklı anlaşarak yollarının ayrılmasının ardından yaptıkları açıklamada,  iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, “Dik duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz ve mücadeleye devam edeceğiz” dediler.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTU

Emre Selen ve Sercan Çobanoğlu’nun geçtiğimiz pazar günü oynanan Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi takım arkadaşları Ersel Aslıyüksek’e, İnegölspor aleyhine şike yapması için teklifte bulundukları ileri sürürken, İnegölspor yönetimi kamuoyuna, “İki futbolcuyla yollarımız ayrılmış olup ve İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur” açıklamasını yapmıştı.

“BÜTÜN KULÜPLER BENİM İÇİN BİRER AİLEDEN FARKSIZDIR”

Adana Demirspor’un yanı sıra birçok kulüpte forma giyen Emre Selen “KAMUOYUNA DUYURU” başlığı altında yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:

“Bir süredir formasını giydiğim İnegölspor kulübü ile karşılıklı olarak anlaşıp yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kariyerim boyunca olduğu gibi İnegölspor kulübünde de giydiğim formanın kutsallığına, şerefine ve onuruna yakışır bir şekilde mücadelemi verdim. Profesyonel olarak kalecilik yaptığım 12 yıllık kariyerimde görev aldığım kulüplere karşı bütün sorumluluklarımı yerine getirerek elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Görev aldığım ve formasını terlettiğim bütün kulüpler benim için birer aileden farksız olup bu bilinçle sahada mücadelemi verdim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dik duruşumdan vazgeçmeyecek ve mücadeleme devam edeceğim. Futbola yakışır bir şekilde kariyerime devam ettiğim süre içerisinde adımın geçtiği bu asılsız iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

“BU HABERLER SADECE TARAFIMA DEĞİL, TÜRK FUTBOLUNA DA ZARAR VERİYOR”

“Şike yaptığı” iddiasıyla suçlanan diğer kaleci Sercan Çobanoğlu da aynı şekilde “KAMUOYUNA DUYURU” adı altında yaptığı açıklamada ise, “Son günlerde tarafımla ilgili medyada yer alan haberler üzerine bir açıklama yapma gereği doğmuştur. Öncelikle şunun iyi bilinmesini isterim ki; Profesyonel olarak kalecilik yaptığım kariyerimde başta İnegölspor olmak üzere formasını terlettiğim ve görev aldığım bütün kulüplerde elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışarak bulunduğum kulübüme başarı ve başarılar kazandırmak için  mücadele ettim. Türk futboluna yakışır, örnek bir sporcu olmak için verdiğim mücadeleye de  devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Adımın geçtiği bu asılsız iddialar gerçeği yansıtmamakla birlikte çıkan bu haberler sadece tarafıma değil, Türk futboluna da zarar vermektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarım” dedi. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor