Erdoğan, Adana teşkilatını yine övdü

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Adana Teşktilatı’na övgüde bulunduğu, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eski adıyla Devlet Bahçeli, yeni adıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün tamamlanması noktasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

AK Parti İl Başkanları toplantısı salgın dolayısıyla telekonferansla yapıldı. Sırasıyla tüm illerle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önce Adana’ya söz verdi.

Alınan bilgilere göre, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adana’ya göstermiş olduğu ilgiden ve böyle bir yatırımı Adana’ya sağlaması ve göstermiş olduğu destekten dolayı Adanalı hemşehrileri adına ve teşkilatı adına teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı da Adana’yı önemsediklerini, bu yatırımın Adana için çok isabetli bir yatırım, çok önemli bir proje olacağını söyledi. Köprünün ismiyle ilgili de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük bir devlet adamlığı sergileyip kadirşinaslık göstererek kendi isminden ziyade 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olması noktasında beyanda bulunduğunu söylediği de öğrenildi.

Ayrıca, Cumhur İttifakı olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü şeklinde karar kılındığını ve bunun da Cumhur İttifakı’nın ne denli güçlü olduğunun göstergesi olduğunu söylediği vurgulandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor