Eren Yıldırım’dan BÖLGE’ye ziyaret

(HABER MERKEZİ)-CHP Yüreğir Gençlik Kolları’nda yapılan seçimde başkanlığa seçilen Edebiyat Öğretmeni Eren Yıldırım ilk ziyaretini gazetemize yaptı. Gazetemiz Yönetim Kurulu Üyesi İlker Uçak’a yaptığı ziyarette yapacağı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Ziyarette, şu an yönetimde bulunan Zeynep Uçaklı ve Habibe Uçaklı da yer aldılar.

Eren Yıldırım, “Seçildiğim 2 sene süresince Yüreğir’i hem yerelde hem de genelde iktidara taşımak için elimden geleni yapacağım. Sadece siyasetle kalmayarak, gençlerimizin aktif katılım sağlayacağı spor, kültür ve sanat faaliyetleri ile ilgili projelerimizi gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışacağız.

Parti eğitim konusunda eksikliklerimizi parti eğitmenlerimizle birlikte ivedi bir şekilde tamamlayacağız. Ayrıca gençlik kollarında yapılanmaya giderek, sadece yönetim kurulu üyelerimizin, tüm gençlik kollarının üyelerinin akitf olarak çalışmalarda yer alabilmesini sağlayacak komisyonlar kuracağız.

Bir önceki  gençlik kolları başkanımız Ahmet Tank’ın yapmaya başladığı, her mahallenin ana kademe mahalle temsilcisi olduğu gibi, gençlik kolları mahalle temsilcilerini atanacağı konuyu gerçekleştireceğiz.

Her mahallede gençlik toplantıları yapılıp, gençlerin partimize kazandırılmasıyla ile ilgili çalışmalarımız olacak.

Sınırları kaldırıp, tüm gençlik kollarıyla beraber, önce belediyelerimizin, daha sonra partimizin seçimlerde birinci parti olarak çıkmasını sağlayacağız.  Beşe çeyrek kala değil, her zaman seçime hazır bir gençlik göreceğiz.

Yüreğir İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen ilçe başkanımız sayın Bülent Öğrü’yle beraber kollektif çalışma prensipleriyle çalışıp partimizi Yüreğir’de ilk seçimlerde birinci duruma getireceğiz.

Benimle birlikte yeni çalışan yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte başarılı olacağız. Onlara bu yolda güvenim tam. Sloganımız olan ‘Birleşerek geliyoruz, geleceğe yürüyoruz’u her zaman alanlarda en ön safta göreceksiniz” diyerek konuşmasını noktaladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor