Ergezdir: Her şey Yüreğir için

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Yüreğir Şube Başkanı Saim Ergezdir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Eyüp Kırkıl, Reşit Aktaş ve Ekrem Karar ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ergezdir, her görüş ve her mezhep olmak üzere, bütün kesimlerden üyelerinin bulunduğunu ifade ederek, ‘’Amacımız Yüreğir’i kalkındırmak’’ dedi.

ADANA (BÖLGE) – Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Yüreğir Şube Başkanı Saim Ergezdir, insanların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla faaliyetler yürüttüklerini belirterek, bu minval kapsamında, her görüş ve her mezhep olmak üzere, bütün kesimlerden üyelerinin olduğunu ifade etti. 

‘YÜREĞİR’İN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Eyüp Kırkıl, Reşit Aktaş ve Ekrem Karar ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Ergezdir, Genel Müdürümüz İlker Uçak’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dernek çatısı altında ücretsiz matematik, İngilizce ve bağlama kursu verdiklerini; ancak araya pandemi sürecinin girdiğini kaydeden Saim Ergezdir, yasaklar kaldırıldıktan sonra kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Başkan Ergezdir, Yüreğir’in kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini sözlerine ekleyerek, ‘’Seyhan ve Çukurova ilçelerinde her türlü etkinlik yapılmasına rağmen Yüreğir hep geri planda bırakılıyor. İlçemizin makus talihini değiştirmek adına taşın altına elimizi koyduk ve bu sorumluluğumuzu sonuna kadar devam ettireceğiz’’ dedi. Gazetemiz Genel Müdürü İlker Uçak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğe çalışmalarında başarılar diledi.   

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor