ERZURUM’DAN MERSİN’E DADAŞ GELİN

ADANA (BÖLGE)-Emekli Gazeteci Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Hamza ve Sahre Avcı çiftinin oğlu Güvenlik ve Koruma Memuru Enes Avcı, Erzurum’un tanınmış ailelerinden Özel Hedef Koleji Müdürü Eğitimci Mensur ve Hatice Tikici çiftinin biricik kızı Mevra (Tikici) Avcı ile görkemli bir düğün merasimi sonucu hayatlarını birleştirdi.
Düğün merasimi Mersin LİVA Oteli’nde seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla yapıldı. Düğün merasimine çok sayıda davetlinin yanı sıra Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de iştirak etti. Bu arada düğüne çiçeği burnundaki Dadaş gelin Mevra ile Enes’in birbirinden ilginç, ilginç olduğu kadar da güzel oyunları damga vurdu.
Daha çok yöremize özgü oyun havaları ile coşan damat Enes ve arkadaşlarının oyunları ile gönüllerince eğlenen davetliler onları sürekli alkış yağmuruna tutarken, kendileri de gelin ve damadı düğün sonuna kadar pistte hiç yalnız bırakmadı.
Diğer yandan dillere destan bir düğün merasimi ile dünya evine giren geç çifti tebrik eden davetliler, düğün sonunda onlara sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür dileyerek, bir yastıkta kocamaları temennisinde bulundular. Bizde genç çifte huzur ve mutluluk diliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor