ESRARENGİZ KADIN!.

ihbar üzerine araştırma yapan polis, israrengiz kadının telefon numarasını belirledi.. Ancak, üç günden beri telefonunun kapalı olduğu ve ulaşılamadığı öğrenildi.

Hayal Park’a bırakılan otomobilin sürücüsünün kim ve akıbetinin ne olduğu konusunda araştırmaların sürdüğü belirtildi. Ancak terkedilen otomobilin üç günden beri aynı yerde kalmasının düşündürücü olduğu ifade edildi.

ADANA (ÖZEL)-Adana’nın Çukurova İlçesi’ne üç gün önce akşam saatlerinde Hayal Park’a bırakılan otomobilin, sürücüsü tarafından bugüne kadar alınmadığı öne sürüldü.

Görgü tanıkları, beyaz renkli otomobilin bir kadın tarafından hayal parka bırakıldığını belirterek, “Aracı bıraktı ve gitti bir daha da geri dönmedi..Otomobil”i ne arayan var ne de soran” dediler.

Otomobilin şüphelerini çektiğini ve durumu polise bilirdiklerini söyleyen tanıklar, “Polis geldi, inceleme yaptı.. Sürücü kadının telefon numarasını belirlemişler, ancak sürekli kapalıymış” diyerek, başkaca bir bilgileri olmadığını söylediler.

Aracın emniyet tarafından götürülüp, kriminal incelemeden geçirilmemesini anlayamadıkları, araçta bulunan parmak izlerinin alınması gerektiğini söyleyen vatandaşlar şöyle dedi;

“Bir otomobil bir kadın tarafından akşam saatlerinde Hayal Park’a park ediliyor.. Kadın gidiyor ve bir daha geri dönmüyor.. Polis, telefon numarasını tesbit ediyor, arıyor sürekli kapalı..Bu kadının başına bir şey gelmiş olabilir.. Ama otomobil, hala bırakıldığı yerde . Biz de tedirgin oluyoruz.. Bu otomobilin emniyete götürüleek kriminal incelemeden geçirilmesi gerekmiyor mu? Adı tesbit edilen ve numarası belirlenen telefonun üç günden beri kapalı olması kuşku yaratıyor. Kadının başına bir şey gelmiş olabilir biz de burada huzursuz oluyoruz” diye konuştular.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bir kadın tarafından park edilen aracın üç günden beri aynı yerde olması, polisin inceleme yapması ve belirlenen telefonun kapalı olması değişik kuşkulara yol açarken, Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili kamuoyuna bilgi vermesinin yararlı olacağı da dile getirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor