‘EVLATLARIMIZA YAŞANABİLİR BİR ÜLKE BIRAKACAĞIZ..!’

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Sarıçam’da bulunan Elit Balo Salonunda, İYİ Parti’ye yeni katılan 362 kişi ile buluştu. Boyvadaoğlu, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada katılımcılara şunları söyledi:

“ Partimize katılımınızdan dolayı, İYİ Parti Ailesi olarak sizlere, hepinize hoş geldiniz diyorum. Vatan, millet, bayrak sevdalısı tüm vatansever vatandaşlarımıza kucak açıyoruz. Bugün burada tarihe tanıklık ediyoruz. Bizler güneşin altında hep birlikte, İYİ Parti şemsiyesi altında mücadele edip, geleceğimiz olan evlatlarımıza daha yaşanabilir, içlerini ısıtacak bir Ülke’yi miras bırakmayı amaç edinmiş bir topluluğuz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı kıvılcımla güneşimiz gün geçtikçe daha fazla insanımızın içini ısıttı; ve ısıtmaya devam edecektir… İYİ Parti Türkiye’nin umudu oldu, olmaya da devam edecektir. Her geçen gün katlanarak büyüyen İYİ Parti ile Türkiye iyi olacak. Biz büyük bir aileyiz, durmayacağız, bırakmayacağız, usanmayacağız, yorulmayacağız. Liderimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için, gündüz oturmayacağız, gece uyumayacağız. Bugün’e kadar İYİ Parti için, gecesini gündüzüne katan kardeşlerim, İYİ Parti İl Yöneticilerime, İlçe Başkanlarım ve İlçe Yöneticilerime bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Diğer Partilerden aramıza yeni katılan cesur yürekli kardeşlerime, aramıza, yuvamıza, cesurlar hareketine hoş geldiniz diyorum.

İYİLİK YOLUNDA AİLEMİZİ BÜYÜTÜYORUZ

Arkadaşlar! Genel Merkezimizin başlattığı Üyelik Kampanyasına, büyük katılımlar sağlayarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı olarak, adım adım iyilik yolunda ailemizi büyütüyoruz. 2023 seçimlerinde İYİ Partimiz iktidar, Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağız. Diğer partilerden ailemize katılan 362 kişilik yeni üye kaydımızı yaptık, rozetlerini taktık. Çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz ‘ Yeni Üye Kayıt’ programını düzenleyen Sarıçam İlçe Başkanımız Ahmet Köse ve İlçe Yöneticilerimize, ayrıca Teşkilattan hiçbir zaman kopmayan, canla başla çalışmalarını aralıksız sürdüren, Sarıçam Belediye Başkan Adayımız Mehmet Koca’ya ve tüm iyi yürekli yöneticilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğin iyi Türkiyesi’ne katkı sağlamak amacıyla, partimize katılan tüm yeni üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor