Expo’da ‘Dev Eğitim Zirvesi’ yapıldı

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-1200 eğitimcinin katılımıyla Hatay’da ‘Dev Eğitim Zirvesi’ yapıldı. Zirveye Adana’dan da yoğun katılım oldu.

ÖZAKDER Hatay 1. Okul Öncesi Eğitim zirvesi Antakya Expo alanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği’nin Kurucu üye olarak yer aldığı zirveye Tüm Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Çocuk Kulüpleri Dernekleri Federasyonu yönetimi ve Antalya, Mardin, Kocaeli, Adana illerinden gelen misafirler büyük ilgiyle katılım sağladılar.
Derneğin kurulduğu günden bu yana yoğun çaba sarf eden ÖZAKDER Başkanı Levent Erdem Hatay’a böyle bir zirve kazandırmanın gururunu yaşadığını dile getirdi. Bu zirve için uzun çalışmalar sonucu yönetim kurulu üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesiyle Hatay’a davet edilen okul öncesi alanının tanınmış isimleri Prof. Dr. Belma Tuğrul, Eğitimci Yazar Ayhan Korkmaz, müzik eğitimcisi Gönül Yeprem ve Uzman Çocuk Dr. Nursel Tekin misafir konuşmacılar olarak bilgilerini zirveye katılım sağlayan yaklaşık 1200 eğitimciye aktardılar. Ayrıca zirvede protokol üyelerine, konuşmacılara ve destek veren firmalara plaket takdimi de yapıldı.
ÖZAKDER Başkanı Levent Erdem, zirve ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Şu ana kadar verdiğimiz eğitimlerle okul öncesinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık kurumların sosyal hayatlarına katkı sunduk yaptığımız çalışmalarla her geçen gün daha da büyüdük. Yapılan bunca çalışmayı taçlandırmamız gerektiğini düşünerek Hatay’a ilk defa böyle bir zirve kazandırmak istedik ve yaptık. Büyük beğeni toplayan bu zirveyi geleneksel hale getirerek Türkiye geneline yayma hedefini misyon edindik. Bu zirvenin düzenlenmesinde emeği geçen ve bizlere destek olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş olmak üzere katılım sağlayan ve destek veren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e, Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk’e, değerli ilçe milli eğitim müdürlerimize, katılım sağlayan dernek yönetimine ve tüm eğitime gönül veren misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor