Faik Öztrak: İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız

(HABER MERKEZİ)- İlk turda barajı geçen herhangi bir aday olmadığı için Cumhurbaşkanı seçimleri ikinci tura kaldı. Seçimlerle ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. Öztrak, “Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Önümüzdeki 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti bu ülkeye getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Demokrasi kazanacak, Türkiye kazanacak”

Partisi adına konuşan Öztrak, “Sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Katılım oranının bu kadar yüksek olması demokrasimiz adına sevindiricidir” dedi.

Öztrak, sandıkta görevli olanlarla ilgili de “Ayrıca sabaha kadar uyumadan sandıkları bekleyen, ıslak imzalı tutanakları alan sandık kurul üyelerimize, okul bilişim sorumlularımıza, avukat ve tüm gönüllülerimizin çabalarına her teşekkür ediyoruz. Akşamdan sabaha kadar gösterdikleri büyük fedakarlığı 28 Mayıs günü de göstereceklerinden ve milletimizin tek bir oyunun dahi heba olmamasını sağlayacaklarından eminiz” diye aktardı.

“İKİNCİ TURDA MUTLAKA AMA MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Önümüzdeki 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti bu ülkeye getirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının altını çizen Öztrak, son olarak şunları belirtti:

“Milletimizin iradesi her şeyin üstündedir. İkinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Kazanan Türkiye olacak.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor